torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesän raikkaimpia tanssiraitoja

Ajattelin jakaa pari kuumaa kesämusiikkilöytöä, jotka bongasin HTDJ:n Facebook-sivulta. Toinen niistä onkin jo aiemmin hehkuttamani Chvrchesin remiksaus. Breakbotin biisissä on sellaiset kasariherutuspianot että ei mitään järkeä, aivan saattansin kova! Tälläiset houseraidat pistävät täällä päässä pään aivan sekaisin. Alex Metric pitää tutun tasonsa ja yhdistelee vanhoja reivisaundeja nykytyyliin, ja kyllähän se vanhan teknohipin mieltä lämmittää tietenkin :)

M.I.A.:n uusin biisi 'Bring The Noize' on sekin loistava raita, joskin se perustuu täysin pari vuotta vanhaan Marble Playersin 'Marble Anthemiin'. Tämähän ei kuitenkaan yllätä ja on jo muotia, Azealia Banks kun on mm. syyhkinyt niin Lazy Jay:tä kuin Baaueriakin omiin kappaleisiinsa. Vähän kuin studiostandardi tänä päivänä. Ja turha sitä kiistää on, 'Marble Anthem' kuulostaa heti niin paljon paremmalta kun neiti Arulpragasam siihen tuo oman äänensä mausteeksi.

Lauantaina olis sitten seuraavat Hang The DJ! pirskeet Klubilla, pitää katsoa tulisko sinne asti selviydyttyä, kun on tuolloin vähän kiire aikataulu. Mutta hyvää musaa voi jokatapauksessa fiilistellä muutenkin kuin tanssilattialla. Nämä toimivat ehdottomasti joka tilanteessa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.