perjantai 12. heinäkuuta 2013

Suomen kesässä

Ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan loma on todellakin tuntunut lomalta. Sen verran paljon on tullut ensimmäisten kahden viikon aikana seikkailtua ympäriinsä, että ei ole liikoja ehtinyt kotona tylsistyä. Koska juhannuksena ei päästy lähtemään mökille, niin tehtiin se ensimmäisellä lomaviikolla. Useampi päivä vierähti Tallinnan jälkeen ihan vain kotimaan kauniita maisemia katsellessa. Ei pelkästään mökillä, vaan myös Päijät-Hämeen nähtävyydet tulivat tutuksi. Nämä kuvat ovat siis jo viime viikolta.

Upeita järvimaisemia, puusaunan lämmittämistä, saunomista, korttipelejä, kaljoittelua ja grillailua latisti ainoastaan hieman se, että hyttyset ja paarmat ovat vittumaisin vitsaus ikinä. Muuten Suomen kesä on luonnossa ja veden äärellä nautittuna parhaimmillaan. Madventuresin mustanaamiokerhon alajaosto "Fuck the Insects" kiittää ja kuittaa. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
3 kommenttia:

  1. Mökkeily ja kaikki siihen kuuluvat jutut on parasta mitä lomalla voi tehdä. Missäs sen paremmin pääsee arjesta irti ja saa ajatuksia muualle :)

    VastaaPoista
  2. Ainakin lähes. Kyllä silti muu maa on mansikka lomalla ;)

    VastaaPoista
  3. Nii joo nää tykkäät matkustella kauempanakin :P

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.