torstai 1. elokuuta 2013

Kuvien maailmassa

Valitsin taas tuoreimpia omia suosikkejani National Geographic Found -blogin listoilta. Aiemmin postailin näitä jo täällä ja täällä, mutta koska blogi päivittyy, on ihan kiva jakaa näitä kuvia tätäkin kautta, nämä vetoavat kuitenkin eniten juuri itseeni. Kannattaa kuitenkin edelleen seurata blogia suoraan vaikkapa Bloglovinin kautta! Tämän parempaa sisältöä ei vanhoja kuvia metsästävä voi toivoa.

Myös nämä 75 kurkistusta menneisyyteen kannattaa tsekata, törmäsin näihin lomallani, mutta en ehtinyt perehtymään sisältöön tarkemmin. Kiinnitin noihin kuviin huomiota, koska ne muistuttivat mua näistä aiemmin mainitsemistani FILMographyn ja Detroit Urbexin kuvista joista kirjoittelin aiemmin. Nämä ovat ainoastaan enemmän arkisia ja tavallisia kuvia ihmisten henkilökohtaisista arkistoista.2 kommenttia:

 1. Lokkikuva on ihana! Lokit <3

  Viimeisen kuvan fiilis on kanssa uskomaton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Lokkien ääni tuo aina mieleen meren, monet haukkuu mut mäkin diggaan.

   Lammasturkkinen hassutteleva Robert Peary pääsi mukaan, koska mun mielestä on vaan siistiä, että maailmanmatkaaja hassuttelee valokuvassa melkein sata vuotta sitten, eikä montaa ennen kuolemaansa.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.