perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ostosmania

Palaan vielä Budapestiin sen verran, että kun sinne lähdin, suunnitelmissa ei ollut lainkaan shoppailla tällä reissulla. Se on tietysti vaikeaa silloin, kun kaupungista löytyy mm. Pull and Bear ja Bershka. Vielä vaikeampaa se on silloin, kun paikan päällä on käynnissä vielä alennusmyynnit. Niinpä jotakin kuitenkin tarttui matkalta mukaan kaikesta huolimatta :)

Hauska printtiteeppari on Bershkasta ja molemmat housut Pull and Bearista. Jälkimmäisessä toki olisi ollut jälleen vaikka kuinka paljon muitakin siistejä juttuja, mm. lisää t-paitoja ja shortseja, mutta luottaen Suomen nyt jo loppua kohti menevään kesään, en kuitenkaan viitsinyt enempää sellaisia ostaa.

Katselin ensin vaaleansinisiä saman mallisia pillifarkkuja, joita sovitinkin, mutta siitä ei ollut aivan omaa kokoani jäljellä, joten päädyin ostamaan nuo melko rohkeat persikanväriset niiden asemesta :) Aika huomiota herättävät, mutta tykkään mallista, kuten aika usein P&P:n housuista. Hattukin tuli päivitettyä reissussa, ja se löytyi Reservedistä. Kaikki tuotteet t-paitaa lukuunottamatta olivat tarjouksessa.

Collegehousut puolestaan olivat varsin ainutkertainen ostos multa. En koskaan, siis koskaan, viihdy kotihousuissa edes kotona, vaan jalassa on yleensä farkut. En ole collareita edes omistanut varmaankaan kymmeneen vuoteen, mutta nuo löytämäni housut ovat mukavaa ohutta kangasta, ja eihän sitä voi kiistää, että kyllä ne mukavat jalassa ovat. Nyt ehkä kehtaan joskus lähteä lähikauppaankin vähän rennommissa kuteissa ;)

Tänään on pitkään odotettu päivä, kun lähdin parhaiden ystävieni kanssa viettämään grillauspäivää Akaaseen. On niin mahtavaa nähdä taas koko porukalla, edellisestä yhteisestä hetkestä kun on ehtinyt vierähtää jo aivan liikaa aikaa. Illalla Valoa-festivaalin Pop Up-tapahtumassa on livenä yksi suomalaisista suosikkibändeistäni, Big Wave Riders. Sinne olisi tarkoitus suunnata loppuillasta.


3 kommenttia:

 1. No aika hienot noi rennot housut! Ja varsinkin tossa asussa :)

  VastaaPoista
 2. Ei oo liian räikeet pöksyt, ja eikai ne kummemmin turhaa huomiota herätä, eikös nykyään miehillä ole aika laajaltikin eri värisiä housuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah. Aika gaypantsit, mutta ei haittaa mitä muut ajattelee kun ite tietää :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.