tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesävaatteita

Siitä onkin aikaa melko paljon, kun oon esitellyt täällä blogissa uusia vaatteita. Ellei nyt hiljattain Kätkö Vintagesta ostamaani paitaa lasketa mukaan, mutta syy on yksinkertaisesti siinä, että en vain ole mitään ostellut. Niinpä ei ole ollut kerrottavaakaan :)

Eilen kuitenkin hairahduin piipahtamaan alennusmyynneissä lomamatkaa varten. Mulla kun on krooninen shortsipula, kun kerran en yhtään tunne olevani niissä "kotonani" enkä juurikaan niitä ostele. Lomakohteen sääennuste lupaa kuitenkin sen verran lämpimiä ilmoja, että shortseja tarvitsee vähintään toiset olla. Niinpä kävin poimimassa H&M:stä nuo tumman siniset shortsit, jotka muuten eivät olleet alennuksessa. Huivin sen sijaan sain kolmella eurolla ja t-paita löytyi Carlingsista kympillä.

Illemmalla tuli vielä piipahdettua uudelleen Jack The Roosterin terassilla, nimittäin syömässä myöhäinen päivällinen. Reggaeta & Makkaraa -illassa grilli oli kuumana ja maha tuli täyteen hyvän musiikin ja oluen siivittämänä, kyllä kelpaa. Käykääpä muuten äänestämässä Roosteria Tampereen parhaaksi terassiksi Aamulehden äänestyksessä, aikaa on vielä sunnuntaihin saakka.
2 kommenttia:

 1. Ääk, reggaeta ja makkaraa, mun lempijutut kesällä! Jack the rooster tuli just silloin treelle ku mä muutin pois, pitäs päästä käymään. Muutenki treelle siis, se on maailman paras kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kun vielä lisätään Poppamiehen taivaalliset kastikkeet ja perunasalaatti päälle, kantishintaista olutta unohtamatta, niin ollaan asian ytimessä :)

   Varsinkin vahvan suosituksen multa saa Bourbon viskikastike, savuinen viskikastike, savuomena, chili-valkosipuli ja niiden oma sinappi. Aijaijai!

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.