lauantai 31. maaliskuuta 2012

Vuosisadan darra

No niin, koko päivän olen tuskaillut, nukkunut, juonut korjaussarjaksi yhden Garagen, limsaa, mehua, vettä, syönyt leipää ja suklaata ja ottanut särkylääkkeen ilman mainittavaa vaikutusta. Harvoin mulle tälläisiä oloja tulee, mutta nyt siis kostautuu eilinen erikoisoluiden maistelu.

 

 Olin tosiaan Hervannassa ylläolevan talon kattosaunalla 16. kerroksessa ja tarjolla oli ruuan ohessa reilu määrä erikoisoluita, siidereitä ja jallua. Vaikka ehdin viettää tuolla aikaa vain nelisen tuntia, ehdin kuitenkin juoda kiitettävän määrän kaikkia edellä mainittuja tuotteita.

 

Aiemmin mainitusta uutuusjuomasta sain kipinän White Trash Diseasen Natan blogista. Himoitsin sitä monta päivää ja etsin kahdesta kaupasta kunnes kolmannessa natsasi, harmi kyllä maku jätti mut kylmäksi ja lopputuloksena se maistui tosiaankin ruokakaupan lonkerolta sitruunaesanssilla. En muutenkaan pidä yleensä noista käymisteitse valmistetuista lonkeroista ja samaan sarjaan Garagekin jäi.

Saunaillasta menin vielä Hannan luokse jossa oli muutamia Hannan kavereita viettämässä iltaa Twisterin merkeissä. Otin itsekin erän, mutta olenhan aivan toivottoman kankea eikä siitä oikein mitään meinannut tulla :) Loppuillasta vielä päädyttiin lähipubiin yksille, joten toisaalta ei ihme että olo tälläinen on.

Muutoinhan en kadu mitään eiliseltä, oli kokonaisuudessaan kiva ilta ja päivää paransi sekin että varattiin lennot Budapestiin kesäkuulle. Hotellit on vielä varaamatta mutta tarkoitus olisi katsastaa tarjontaa vielä tämän viikonlopun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.