sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Hyytykää rakkaat menojalkani

On tullut taas oltua menossa muutama viikonloppu, Tampereella ja muualla. Vaikka se onkin mukavaa, niin välillä on ihan kiva vaan chillata. Sitä onkin sitten luvassa ainakin ensi viikonloppuna, mutta menneenä parina iltana ei tullut liiemmin levättyä :)

Perjantaina oltiin tosiaan katsomassa Sami Hedbergin show Tivolissa. Paikka oli juuri niin kaamea, kuin Sedulasta voi kuvitella. En ollut koskaan käynyt siellä, enkä itse asiassa kuin kääntymässä, missään Sedulassa aiemmin. Tähän sen kai voi sitten jättääkin.

Itse esitys oli hillittömän hauska, nauraa sai lähes katkeamatta ja mulla oli vielä lauantainakin poskipäät kipeät siitä nauramisesta. Ikää tuli ainakin pari vuotta lisää kertaheitolla, ehdottomasti suosittelen tsekkaamaan kun Sami on kaupungissasi! Harmillisesti kamera unohtui laukkuun ja narikkaan, joten materiaalia en täältä saanut talteen.

Lauantai meni lepäillessä ja Twin Peaksin parissa. Eka tuotantokausi alkaa olla puolessa välissä, koska suhteellisen leppoisaan tahtiin ehditään sitä katsella. Tein päivällä meille ruokaa ja katseltiin Twin Peaksin lomassa myös elokuva, Pianisti. Itse olin sen nähnyt vuosia sitten, mutta Hanna ei ja halusin muutenkin katsoa sen uudelleen sillä pidin elokuvasta vaikka se onkin raadollinen. Lähinnä se juuri realistisuutensa vuoksi ei ole sellainen elokuva jonka milloin tahansa haluaa katsella. En ole kovin montaa Polanskin elokuvaa nähnyt, mutta kaikki ne jotka olen, ovat olleet hyviä. Uusin, Carnage kiinnostaa myöskin. Elokuvissa se ei harmillisesti enää pyöri, joten pitää odotella että sen näkee DVD:llä.Illalla kokoonnuttiin sitten porukalla ja mentiin Ruby & Fellasiin ajatuksena syödä ja katsoa Voice of Finlandista tutun Mikko Sipolan trubaduurikeikka. Mikko esiintyi tosiaan toisessa lähetyksessä todella vakuuttavasti ja sai mut innostumaan myös, mahtava ääni. Mikäs sen hauskempaa että lähes samanaikaisesti bongasimme ihan sattumalta että mies esiintyisi tänä kyseisenä lauantaina Tampereella jopa kahden keikan verran. Ja kovan vedon vetikin.Rubyssä oli menossa burgerviikot, ja valitsimme erikoislistalta porsaanfileburgerin jossa oli pariloitua porsaan ulkofileetä, miedon tulista cheddarjuustokastiketta, paneroituja sipulirenkaita ja punasipulia sekä itse otin Wannabe-burgerin jossa oli naudanlihapihvin päällä siipikastiketta ja aurajuustoa. Oma burgerini oli lähes täydellinen. Muutenkin pidän siitä että täällä sämpylä ei ole sitä perus seesamisämpylähuttua.

Olen erikoistunut Tampereen burgeritarjontaan, joten jos haluat vinkkejä missä kannattaa burgerinsa syödä, kannattaa kysyä suoraan tai seurata tätä blogia jatkossakin :) Aika usein, kun menen ulos syömään, valitsen siivet tai burgerin.Olen syönyt Rubyssä useamman kerran, lammasburgeri ei tosin vakuuttanut, mutta erityisesti paikan Fish & Chipsit ovat parasta mitä olen syönyt. Niitä on tullut muutaman kerran käytyä vetämässä. Palan painikkeeksi otin pullollisen skotlantilaista Caledonian 80-olutta johon juurikin tuolla alun perin olen ensi kertaa tutustunut. Aivan loistava bitteri ja erityisesti ruokajuoma, jossa ei kitkeryyttä ole liikaa ainakaan minun makuuni.This is a local bar for local people!

Rubystä suunnattiin kiireesti lähes yhtä matkaa Mikon kanssa Roosteriin, oltiin siellä jopa ennemmin vaikka lähdettiin samaan aikaan. Liikennesäännöt on tehty rikottaviksi ;)

Paikka oli täyteen ammuttu, ja jouduttiinkin hetken aikaa värjöttelemään ulkona koska sisälle ei päästetty lisää jengiä. Siinä välissä Mikko ehtikin saada meidät kiinni ja pelkäsinkin että ehdittäisiinkö ajoissa sisälle, sen verran kauan kuitenkin ehdittiin seisoskella jonossa. Loppujen lopuksi kaikki hyvin ja keikka alkoi saman tien kun saatiin takit narikkaan ja ensimmäiset juomat käsiin.Täällä Mikon taustatukena oli oma housebändi, joka vetää aina Roosterissa eri artistien kanssa ja täytyy sanoa että jos Rubyn trubaduurikeikka lämmitti mieltä, tämä veto oli aidosti rock! Helvetin hyvä keikka oli tämäkin ja toivon Mikolle vilpittömästi menestystä Voice of Finlandin myötä, siitäkin huolimatta että ohjelmassa taso on todella kova ja tästäkin hienosta kokemuksesta huolimatta on vaikea vielä sanoa kenen tie jatkuu tähtiin saakka.

Eturivissä ollessa kaiuttimet olivat aivan liian lähellä ja niinpä Roosterin videovedot särkevät ilkeästi, mutta sen verran hienoja biisejä ovat että halusin nekin YouTubeen ladata, koittakaa nauttia kaikesta huolimatta :)

Baarista käveltiin kivenheitto kämpille ja menin melkein saman tien nukkumaan. Tänä aamuna olin hetken aikaa hereillä puoli kymmenen aikaan mutta nukahdin lopulta uudelleen ja kun nousin, huomasin olevani yksin sängyssä ja kellon 14:24. Tuli siis nukuttua melkein kellon ympäri, tälläistä mulle ei olekaan koskaan aiemmin tapahtunut, siis terveenä. Joskus kipeänä sitä saattaa nukkua paljonkin, mutta että puoli kolmeen. Korkeintaan ehkä kerran joskus teini-ikäisenä jos silloinkaan...

Mahtava viikonloppu siis kaiken kaikkiaan ja tulevina viikkoina voi blogissa ollakin vähän hiljaisempaa sillä pitkästä aikaa kalenteri näyttää lähes tyhjää, ja mitään ei siis ole suunnitteilla. Kunnon levon jälkeen on kiva lähteä taas istumaan toimistoon viikoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.