sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tanssit on tanssittu

Taas tältä erää, mutta onneksi sain revittyä itseni liikkeelle siitä eilisestä väsymyksestä huolimatta.

Europaan ei sitten kuitenkaan ehditty, mutta kotona juodun kahden kahvimukin, yhden puolen litran energiajuoman ja Klubilla nautitun laten jälkeen väsymys alkoi pikku hiljaa helpottaa :) Sen jälkeen energiaa kyllä riitti ja jaloissa tuntuu taas että tanssittua on tullut.Jalassa muuten vihdoin H&M:stä bongaamani punaiset housut. Pillejä, saati farkkuja en edelleenkään Tampereelta ole onnistunut löytämään vaikka torstaina piipahdin Carlingissa ja Jack & Jonesissa ennen henkkamaukkaan menoa. Harmillista, mutta vaikka nämä ovatkin perus puuvillaa, eivätkä edes omaan makuuni aivan tarpeeksi kapeat, alle 20 euron hinta oli mielestäni riittävä jotta päädyin kompromissiin. Täytyy edelleen pitää silmät auki jos sattuu punaisia pillejä vastaan kävelemään.

Black Twigin keikka oli ihan jees, yleisöä oli oudon vähän kuitenkin vielä siihen aikaan. Klubi täyttyikin vasta kunnolla yhden jälkeen. Ilmeisesti jengi oli ollut ottamassa kunnon St. Patrick's Day pohjia. Hieman tylsähköä mulla kuitenkin oli, eli jotenkin bändi sopi pienelle lavalle Dorikseen paljon paremmin. Soittivat kuitenkin onnekseni Kouvolan josta kohkasin aiemmassa postauksessani :)

Otin myös videota talteen, mutta vaikuttaa siltä että uudessa kamerassani on paljon huonompi tai ainakin herkempi mikrofoni, sillä lopputulos oli jälleen melkoista säröä. Näin ollen päätin olla lataamatta niitä YouTubeen tällä kertaa.

Sääli sinänsä, sillä vanhalla Ixuksella videoiden taltioiminen keikoilta onnistui mainiosti. Täytynee alkaa pitää sitä jatkossa mukana keikoilla, joka ei välttämättä ole huono asia siinä mielessä, että ei parasta kameraa mukana kuljetakkaan tuolla rymytessä...

4 kommenttia:

 1. Punaset pillifarkut on superjees. Mulla oli joskus sellaiset, mihinkohan ne on kadonneet! Noikin nayttaa hyvalta mitka sulla tossa kuvassa on.

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin tosiaan Topmanista yhdet, niinkuin kerroin mut ne oli selkeesti virheellisesti kokomerkitty. Kyl mulla on muitakin Moton housuja samaa kokoa. Pitää jatkaa etsimistä ja ainahan vois viedä noikin äipälle kavennettavaks ( :D ) mut haluun nimenomaan farkut ja vähän kirkkaamman punaset, niinkuin ne Motot oli.

  VastaaPoista
 3. Keikasta tykkäsin, mut mua niiin ihmetyttää vanhana Kouvolalaisena, että miksi Kouvola on noiden biisin nimi :D Tähän haluisin jonkun selityksen!

  VastaaPoista
 4. Hmm :) Nehän ei sitä oikeastaan suostuneet selittään. Joko sillä ei ole mitään merkitystä tai sit ne ei halua kertoa...

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.