keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Siipiä ja stand-uppia!

Totesin näin päivällä jo Facebookissa, ja tuttavani kommentoi että mieluummin "stay-uppeja". Tuon pystyn allekirjoittamaan täysin, olen täysin stay-uppien ja seksikkäiden alusasujen pauloissa, näin jo siitä saakka kun seksuaalisuuteni alkoi heräämään :)Ikävä kyllä en stay-uppeja tänään ole nähnyt, mutta ilta kaverini kanssa oli kyllä hauska. Käytiin ensin syömässä Hookissa siipiä ja sitten siirryttiin Ilvekseen Tomaatteja! Tomaatteja! esitystä varten.

Ruoka oli jälleen kerran mitä parasta, ja San Miguel on kyytipoikana kuin nenä päässä. Sen sijaan Ilveksen todennäköisesti Karjala ei ollut lainkaan yhtä mieluista juomaa. Alas sekin tosin meni :)Esiintymässä siis oli Tomi Haustola, Heli Sutela ja Mika Eirtovaara. Tommi Mujunen houstasi illan ja lämmittely varsinaisia esiintyjiä. Tommin ja Tomin olin nähnyt aiemminkin ja erityisesti Tommi ei ole koskaan onnistunut allekirjoittanutta vakuuttamaan, Tomi sen sijaan oli ihan hauska. Heli Sutelan jutut olivat melko tylsiä mutta Eirtovaara räjäytti pankin, sain jälleen nauraa lähes katkeamatta. Onneksi hän veti myös pisimmän setin. Fiilikset kyllä paranivat kertaheitolla.

Viikonloppuna on tiedossa Black Twigin keikka ja Hang The DJ! Klubilla. Näin edellä mainitun bändin jo Lost In Musicin aikaan Doriksessa, ja kaverini sitä erityisesti fanittaa. Mielestäni oikein hyvä bändi kyseessä, Nuorgam kirjoitti debyyttilevystä arvostelunkin aiemmin. Pääasia että on tanssittavaa ja hyvää musiikkia, odotan innolla että pääsee taas pitkästä aikaa tanssimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.