torstai 1. maaliskuuta 2012

Kohti parempia kuvia

Tai en tiedä, päätelkää itse. Jotenkin vaikuttaa kuitenkin että tällä uudella Ixuksella laatu on parempi. Hain siis uuden kamerani tänään Anttilasta. Hanna osti samanlaisen viime viikolla, mutta pinkin. Itselleni pinkki olis ollu ehkä vähän liian... räikeä :)Hyvältä se näyttää, on hiukkasen suurempi kuin vanha kamerani jolla tähän asti lähes kaikki tämän blogin kuvat on otettu, mutta samalla myös huomattavasti kevyempi. Kuvaruutu myös täyttää melkein koko takapaneelin, joten kuvien katselu kameran ruudulta on mieluisampaa.Piti tietysti vähän testailla uutta kameraa ja räpsi' kuvia itsestä ja mitä nyt tuli mieleen. Kotioloissa kuvauskohteet olivat vähissä ja kun kerran tein tuossa pellillisen tonnikalalämppäreitäkin iltapalaksi ja huomiseksi evääksi... :)

Ylinnä oleva kuva uudesta kamerasta tietysti on otettu vielä vanhalla Ixuksella, ja ehkä uskottelen itselleni, mutta kyllä nuo uudet kuvat terävempiä ja kirkkaampia ovat ihan automaattiasetuksillakin.Viikonloppu alkaa taas pian ja kaikenlaista hauskaa on tiedossa. Huomenna mennään katsomaan jo aiemmin mainitsemani Sami Hedbergin Kokovartalomies 2 ja lauantaina Tampereella esiintyy kahdellakin keikalla Voice of Finlandista tuttu Mikko Sipola. Tarkoitus mennä tsekkaamaan kummatkin keikat :)

Tässä vielä Sami Hedbergin parhaita ja lopuksi fiilistelyä Mikon ensimmäisestä VoF vedosta:2 kommenttia:

  1. Hyvältä vaikuttavat kuvat. Ja voi juma, lämpimiä voikkareita! Tulee niiiiin lapsuus mieleen. Täytyykin verestellä viikonloppuna. :)

    -Sanna

    VastaaPoista
  2. Kyllä varmaan ihan kasvislämppäritkin toimis, juusto, tomaatti jne. Itelle se perinteisin lapsuuden lämppäri on kuitenkin jauheliha. Nom.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.