tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kevätvaatteet osa 2

Vihdoinkin, yli kaksi viikkoa Englannista postittamisen jälkeen paketti saapui tänään. Alkoi jo vähän epäilyttää että onko posti hukannut sen koska ensimmäinen paketti kun saapui jo viikko sitten.Tilasin siis nuo t-paidat, pitkään haaveilemani espadrillot ja punaiset farkut. Jälkimmäinen oli se mitä lähdin Tukholmastakin asti etsimään, mutta jouduin palaamaan tyhjin käsin. Tyhjin käsin tosin jäin nytkin, sillä vaikka olen tilannut Topmanilta useita saman merkin housuja aiemminkin, tässä tapauksessa koko ei täsmännyt odotettua ja farkut eivät menneet edes jalkaan. Väärän koon tosin pystyi jo päättelemään päältä päin, ero oli niin merkittävä oikeaan kokooni.

Joudun siis lähtemään palauttamaan ne, ja ulkomaisiin nettikauppoihin palauttaminen on aina pieni rupeama, koska kustannukset aika usein tulevat lähettäjän maksettavaksi. No, parempi sekin kuin käyttämättä jääneet neljänkympin housut.

Onneksi nuo muut vaatteet ovat sopivaa kokoa ja muutenkin mieluisat, tuskin maltan odottaa että ilmat lämpenevät ja pääsee t-paidalla ja espadrilloilla ulos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.