torstai 29. maaliskuuta 2012

Nimpparijatsit

Nimipäivät, mitä merkitystä niillä on? Onhan se kiva kun tulee muistetuksi mutta eihän se mikään suuri juhlapäivä ole :) Niinpä en odottanutkaan että tekisin mitään ihmeellistä, enkä varsinkaan odottanut saavani lahjoja. Hanna kuitenkin oli muistanut nimpparini jo eilen, ja sain ennakkoon lahjakortin Carlingsiin, kylläpä tuo nainen hyvin tietää miten mua hemmotellaan!

 

Tänään ei päällä ei ollut mitään uutta, Chupa Chups-paita oli Kaunasista, farkut Pull & Bearista ja lätsä muistaakseni H&M:stä. Välipaitana oli myös Carlingsin ruutupaita ja päällä uusi ruskea nahkatakki.

Lähdin töiden jälkeen pelailemaan kaverin kanssa pitkästä aikaa Yatzyä Europaan. Pelaillessa tuli ilmi että tästä lempipelistäni on olemassa tälläinen Maxi-versio, ja sehän mun on nyt tietysti pakko saada! Pitääkin ratsata seuraavalla kauppareissulla pari kauppaa läpi!

 

Illallinen ei tänään ollu sieltä terveimmästä päästä, Europan jättisuklaamuffinsi ja latte, ja ehkä hieman tuhti iltapala olikin.

Huomenna töiden jälkeen on melkoista haipakkaa. Käväisen porukoilla kavennuttamassa viimeksi ostamistani punaisista housuista porkkanamalliset ja melkein saman tien suuntaan Tampereen korkeimman talon kattosaunalle viettämään saunailtaa hyviä oluita ja Tampereen parasta Hevalin kebabia nauttien. Siitä on hyvä alottaa viikonlopun vietto!

Ps- Tämä uus Bloggeriversio on täysin paska blogin kirjoittamiseen. Joutuu kirjottaan HTML:nä suoraan että olis selkeää, tälläiset WYSIWYG-jutut on aina kammoksuttaneet. Hidastaa aivan törkeästi kirjoittamista.

Pps- Ai niin, Miinus Viiruksesta ei tarttunut mitään matkaan toissapäivänä. Sen sijaan mentiin Yläaleen parille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.