lauantai 24. maaliskuuta 2012

Party on!

Eilen oli tosiaan tarkotus lähteä parillekin keikalle, ensin O'Connellsiin katsomaan Jukka Ässää ja sitten Dorikseen. Connellsissa pääsin taas nauttimaan Guinnesia, ja tuli testattua kantisoluena olevaa karpalostoutiakin. Se oli kyllä mielenkiintoinen elämys, sillä olutta se ei muistuttanut pätkääkään. Tuntui kuin olisi juonut laihaa karpalomehua, muuten kyllä aika mainion makuista.

Tässä vielä maistiaisia illalta. Mulla oli vanha kamera mukana videoita varten joten kuvanlaatu ei oo parasta mahdollista, mut videot ei ainakaan särje :)

Kun sitten lähdettiin keikan jälkeen suuntaan Dorikseen, oli kaverin pyörän eturengas varastettu pyörän oltua lukittuna Tuomiokirkonkadulla tuon vajaan kahden tunnin ajan. Nopeaa toimintaa siis, ja menihän siinä sitten fiilikset lähteä enää keikalle kun kaverin kotimatka yöllä ei olisikaan taittunut niin kätevästi.

Asialla on kuitenkin suhteellisen hyvä loppu, sillä joku oli ottanut pyörän raadon ja kaverin kyytiin ja heittänyt kotiin kun hän oli kantanut pyöräänsä. Hyviä ihmisiä siis on vielä olemassa!

Lähdin kotiin, mutta toinen kaveri oli jo houkutellut siinä vaiheessa lähtemään takaisin keskustaan joten kävin vain pyörähtämässä kotona ja sitten taksi tulikin jo hakemaan.

Käytiin yksillä Bar K:ssa, tai yksiin se jäi sen vuoksi että pilkku tuli juuri kun oltiin saatua kaljat käteen. En muistanut että paikka menee jo kahdelta kiinni, joten vaihtoehtoinen paikka piti valita.Kuten aiemmissa postauksissani olen maininnut, en oikeasti käy koskaan yökerhoissa, ja silti tämän vuoden puolella jo kolme kertaa :) Päätettiin nimittäin mennä Bricksiin. Olin siellä käynyt vuosia sitten kerran päiväaikaan, enkä tuota tanssipuolta nähnytkään. Musiikki oli taatun huono sekoitus Scooteria, Raptoria, The Prodigyä ja joitakin nykypäivän tanssihittejä mutta kyllähän nekin menivät paremman puutteessa ja tanssittuakin tuli.Tämä ilta oli kaikkea muuta kuin itselleni tavanomaista, mutta loppujen lopuksi kai suurimmalle osalle hyvin normaalia iltaelämää. Bricksin valomerkin jälkeen käveltiin nimittäin vielä kebabille ja sieltä taksilla kotiin :)Olen nyt nukkunut tämän vuoden puolella kolme kertaa iltapäivään saakka mitä ei ole tapahtunut oikeasti juuri ikinä. Kerran aiemmin puoli kolmeen, viime viikon sunnuntaina lähemmäs kahteen ja tänään heräsin kolmen jälkeen. Hämmentävää, mutta toisaalta ihanaa kun saa nukkua ilman kelloon heräämistä, mulle se on vaan erittäin poikkeuksellista :)

Lauantai on melkein mennyt jo tässä joten tämä ilta meneekin sitten rauhallisemmissa merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.