lauantai 17. maaliskuuta 2012

Lá Fhéile Pádraig Sona Duit!

Hauskaa Pyhän Patrickin päivää!

Jos illaksi ei olisi ollut suunnitelmissa lähteä Klubille tanssimaan ja Black Twigin keikalle, olisin ehdottomasti juhlinut tänään pidemmänkin kaavan kautta lempipubissani O'Connellsissa. Käytiin tänään kuitenkin vain "parilla" päivällä, itse tietysti nautin edullista juhlahintaista Guinnesia ja ranskalaiset valkosipulimajoneesilla. Connellsissa olen edelleenkin syönyt parhaat ranskalaiset mitä missään, ja heidän valkosipulimajoneesinsa on aivan mieletöntä.Tässä valmistaudun iltaa varten, teen ruokaa ja join kahvia. Jos ehdin, tarkoitus olisi käväistä aloittelemassa ilta Europassa Yatzyn merkeissä. Väsyttää muutenkin niin perhanasti tänään jostain syystä että kofeiiniöverit ei välttämättä ole lainkaan huono idea :)

Tällä viikolla olen jälleen tutustunut itselleni uuteen bändiin, New Yorkista kotoisin olevaan School of Seven Bellsiin. Kyllä taas harmittaa että en ollut aiemmin kuullut koko poppoosta, sillä sen verran kovaa heidän tuorein levynsä 'Ghostory' kolahti. Takautuvasti tietysti perehdyin aiempiinkin levyihin, koska kaikki kätevästi Spotifystä löytyvät. Jos bändi ei ollut tuttu, suosittelen lämpimästi tutustumaan.

Uusin levy on hieman enemmän rock kuin aiemmat selkeästi konepainotteisemmat albumit vaikka vahvasti syntikat silläkin soppaa maustavat. Toisella albumilla 'Disconnect From Desirella' löytyy myös enemmän yhteneväistä saundia toisen nykiläis-suosikkini Yeah Yeah Yeahsin tuotantoon, kuuntele esimerkiksi tämä:Tässä kuitenkin maistiaisia uudelta levyltä, oma suosikkini 'Scavenger' vaikka huonoja biisejähän tässä ei oikeastaan edes ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.