keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tomaatteja! Tomaatteja!

Tänään alkavat Tampereen Tomaatit. Ostin viime viikolla yhdelle tämän päivän keikalle liput ex-tempore ja illalla onkin tarkotus suunnata kaverin kanssa kohti Ilvestä jossa esiintyvät Tomi Haustola, Heli Sutela ja Mika Eirtovaara. Tässä kun on ollu murehtimisia enemmän kuin tarpeeksi, huumori tulee kyllä sopivaan paikkaan.Tomaatteja oli lautasellakin (pari lohkoa :) kun eilen illalla menin istumaan muutamaksi tunniksi Europaan ja tapaamaan kaveria. Vaikka nämä uudet viime vuonna tulleet lämpimät leivät ovat ihan hyviä, kaipaan silti edelleen niitä mahtavan kokoisia toasteja josta Europa oli tunnettu, ne kun poistuivat remontin yhteydessä ruokalistalta.

Itse otin salami-mozzarellaleivän ensimmäistä kertaa ja kaverini kana-mozzarellan. Se oli perushyvä, mutta parempi kuitenkin pitäytyä jatkossa varmoissa kestosuosikeissani, kana-vuohenjuustossa ja mozzarella-pestossa. Salamin ongelma on se päälle käyvä rasvaisuus.

Päivän asu ei ole kovin innovatiivinen, mutta mukana on uusi Union Jack-paita Topmanista. Lisäksi H&M:n farkut ja Dressmanin farkkupaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.