perjantai 8. maaliskuuta 2013

Canon PowerShot G15

Ei oo tullutkaan vähään aikaan testailtua kameroita, mutta oon varaillut pari eri laitetta Canonilta käyttööni nyt maaliskuulle. Talvilomakin lähenee kovaa kyytiä ja kaikenlaista pientä reissun tynkää on tiedossa. Osin senkin takia on enemmän mielenkiintoa kokeilla kuvailemista, samat kuvauspaikat kun käyvät nopeasti tylsiksi :)Tuoreimpana mulle tuotiin eilen duuniin PowerShot G15, joka vaikuttaa ainakin ensi tuntumalta todella pätevältä taskukameralta, ehkä jopa pätevimmältä testaamistani tähän saakka. Eihän sitä tietenkään voi verrata järjestelmäkameraan, kuten ensimmäisenä lainassa olleeseen EOS 1100 D:hen, mutta kompaktiutensa ja painonsa puolesta tässä yhdistyy laadun ja koon parhaat puolet.

Café Europa on hyvä ja haasteellinen testauspaikka valaistuksensa vuoksi kameroille, sillä toistaiseksi tosiaan millään kameralla juuri tuota EOS 1100D:tä lukuunottamatta eivät sisäkuvat siellä ole onnistuneet ilman salamaa. G15 yllätti sikäli positiivisesti, että kuvat joita otin, onnistuivat, vaikka istuttiin pelaamassa Scrabblea ehkä kahvilan hämärimmässä nurkassa.Europan lisäksi käytiin vähän ikkunashoppailemassa Koskikeskuksessa, ja pitihän sitä tietysti käväistä kakkukahvilla Daddy's Dinerissa. Kuten viime kerrallakin, runsaudenpula iski tiskillä, ja vaikka olin ajatellut lähteä kokeilemaan jotakin niistä herkullisen näköisistä juustokakuista, päädyin kuitenkin kokeilemaan porkkanakakkua, josta en yleensä edes erityisemmin pidä.

Daddy'sin kakku oli kuitenkin ehdottomasti parasta koskaan syömääni porkkanakakkua ja kokoakin sillä oli huikeat neljä kerrosta. Kuorrute oli juuri niin yltiömakeaa kuin odottaa sopii, mutta suolaisen ja makean tasapaino oli hyvin kohdillaan. Juustokakut ja muut herkut jäivät vielä odottelemaan seuraavaa kertaa, kantapaikkahan tästä on vahvasti muodostumassa.Tigerista löytyi monenlaista pikkukrääsää, mm. mukavia posliinikoristeisia viinipullon sulkijakorkkeja. Tigerin Original-perunalastut ovat muuten parhaita perunalastuja ikinä, TJEU! Päivän asuna oli vähän vanhempaa vaatetta, H&M:n vihreä neule tuoreimpana ja ainoana jonka olen ostanut tämän vuoden puolella. Ei ole kyllä tullutkaan shoppailtua viime aikoina kovin paljoa, kun tarvetta on niin kovin vähän. Odotan vain kevättä ja kesää, että ilmat lämpenevät ja pystyy pukeutumaan vähän kevyemmin.2 kommenttia:

  1. Toivotaan talvilomalle nättiä, aurinkoista säätä, niin tulee komeita kuvia hankien keskeltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin toivotaan! Kiitti. Hankia soisin olevan silti niissä paikoissa jo vähemmän minne oon matkalla ;)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.