perjantai 1. maaliskuuta 2013

Olennaisten asioiden äärellä

Nimittäin patojen! Nanda Devi on jälleen avannut ovensa, ja käytiin eilen kaverin kanssa ajamassa paikka uudelleen sisään. Eihän siellä mikään ollut listalla tai salin puolella muuttunut, mutta kyllä täytyy myöntää, että kun on pari kertaa välissä käynyt syömässä muualla intialaista, pieni ikävä oli ehtinyt muodostua. Kyllä se vain on Tampereen paras intialainen ravintola. Aina ollut.

Itse otin kasvisannoksista Sabji Korma Kajuwalan, maustettuja vihanneksia ja cashewpähkinää kermaisessa yrttikastikkeessa keskivahvuudella. Ystäväni otti saman mietona ja siinä maistellessa erityisesti mieto maku sopi tähän annokseen todella täydellisesti. Eniten yllätti kasvisannoksen koko, sillä liha-annokset yleensä ovat melko pieniä, mutta tämä todella täytti mahan Naan-leivän kanssa. Ruoka oli niin hyvää, että oli pakko syödä ihan kaikki vaikka ei edes olisi enää jaksanut!

Käytiin myös vähän shoppailemassa. Ensin hain Satakunnankadun Siam Housesta mausteita ja jumalten kastiketta, joka parantaa ruuan kuin ruuan, Srirachaa. Sitten kierreltiin katselemassa hiukan kevätvaatteita. Olen lähdössä lähiaikoina laivalle, joten Kappahlista löytyneet alennushintaiset raitapaidat (kaksi yhden hinnalla) sopivat molempiin kriteereihin paremmin kuin hyvin.

Vinkkinä muuten naisille, BikBok on auennut nyt Tampereelle. Itsellehän sieltä ei tietysti löytynyt mitään, mutta käytiin kuitenkin pyörähtämässä liikkeen avajaisissa Koskikeskuksessa. Mun mielestäni suurin osa vaatteista siellä näytti todella kivoilta.


3 kommenttia:

 1. Kattelin, että onpas tosiaan ihan kivoja vaatteita tuolla BikBokilla ja harmittelin, kun ei ole(?) verkkokauppaa. Sitten hoksasin, että onhan tuo myös Kuopion Matkuksessa, woah, sinne siis kahteleen kunhan töiltä joutaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hell yeah, sinne sit! Onks Kuopiossa hyviä kauppoja yleensäkin? Vähän ulalla tarjonnasta, joskus muutama vuos sitten kävin pari kertaa siellä, mutta pyörin lähinnä torin nurkilla ja siinä oli aika kuollutta...

   Poista
 2. En mä oikeastaan koskaan ole kuopiossa sillain kunnolla kaupungissa käynyt. Asutaan Savonlinnassa, ja pari kertaa on tullu Kuopion Ikeassa käytyä ja siinä ikean kanssa samassa yhteydessä on se uus Matkus-kauppakeskus, sinne siis :P

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.