maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ristus mikä reissu!

Soijaa pukkaa. Käytiin viikonloppuna vähän tuulettumassa meri-ilmassa, ja tsekkaamassa Baltian prinsessa uudella reitillään Turusta. Yllättävän vähän lauantailähdölle riitti jengiä, tuli väkisinkin mietittyä että olisikohan Vikingin uus laiva Grace vienyt niin paljon risteilyasiakkaita Tallinkilta. No, ihan hyvä meno siellä discossa sitten lopulta oli. Grace olis kyllä itselläkin tarkoitus käydä kokemassa lähiaikoina.

Kamera lunasti viimeistään tuolla reissussa paikkansa suosittelemieni laitteiden listalla. PowerShot G15 parhaita puolia on ehdottomasti jämäkkyys kuvatessa ja että se kulkee kuitenkin pienen kokonsa ansiosta helposti mukana laukussa tai kaulalla. Käyttötuntuma on lähempänä järjestelmäkameraa kuin pokkaria, ja kuvien laatu erityisesti juuri sisäkuvissa vakuuttava. Ensi viikolle onkin luvassa sitten vieläkin parempaa kalustoa, olen siitä itse asiassa aika täpinöissäni.

Päivän musiikkiskaala liikkuu Manboyn, Placebon, Depeche Moden ja Hurtsin suunnalla, joista jälkimmäinen julkaisi uuden albuminsa viime perjantaina.
2 kommenttia:

 1. Voi Krisu, ikuinen reissaaja ja suosikkini Karimin lisäksi :D Kyllä, katsoin Putousta, ensimmäistä kertaa!

  Tuli muuten järjetön laivaristeilykuume. No ehkä se risteily pelkästään ei kiinnosta niin paljon, mutta Tukholmassa käyminen myös ja ne maisemat, jotka ovat paremmat kuin Helsingin reitillä. Mutta siis kuuluiko tuohon myös käynti Tukholmassa vai onko tuo vaan 24h?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli pelkkä miniristeily nyt. Eipä ne enää itseäkään niin paljoa kiehdo, Tallinnan 22 tunnin reissut on vielä ihan ok kun pääsee edes maissa käväseen.

   Mutta oon kyllä menossa Tukholmaankin tässä, niin ei toi nyt haitannutkaan. Ja ehdottomasti ne saaristomaisemat tolla reitillä on parasta. Kesällä kyllä mielellään menee vaikka vaan Turun reitin edestakas.

   Propsit Putouksesta! Jos missasit, kannattaa ehdottomasti katsoa Unicef-jakson sketsihahmot Irwin Badwoman ja Pirkko Ruohonen-Lerner :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.