sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Juustoissa löytyy

Perjantaina haettiin duunista Canonin PowerShot G15 ja tuotiin tilalle EOS M. Mukaan pakettiin oli laitettu vielä lisävarusteeksi laajakuvaobjektiivi, jonka opettelu vei ensin hetken. Todellisuudessa ongelma olikin kameran ja mun näkemyserot käyttää automatiikkaa niin paljon kuin mahdollista :) EOS M on myös ensimmäinen kokeilemani kosketusnäytöllä toimiva kamera, mutta asetuksiin vielä tarkemmin perehtymällä uskon, että tällä kombolla tulen ottamaan vielä upeita kuvia.

Laskin myös perjantaina, että silloin tuleviin 17 päivään mahtui enää kolme työpäivää että loma voi alkaa, mahtavaa! Sen kunniaksi pistäydyin jälleen kauppahallin Juustosopessa hakemassa herkkujuustoja iltapalaksi. Herkkujuustolan Väinöä oli jälleen pakko ostaa, ja hakea pian uudelleen, niin hyvää se on! Muutenkin valitsin tuttuja ja turvallisia makuja, kuten vanhempaa brietä, goudaa, emmentalia ja savucheddaria. Viikunahillo ja hedelmät kruunasivat kokonaisuuden.

Tuota L'Auratae Nero d'Avolaa täytyy muuten suositella viininä. Tutustuin siihen ensi kertaa viime jouluna, ja olen sen jälkeen ostanut sitä muutaman kerran. Tiettävästi se on parasta luomupunkkua jota olen juonut, erittäin kevyen ja raikkaan makuista. Tuote menee niin pitkälle, että pullot on valmistettu 85% kierrätyslasista, ja kaikki muu materiaali etikettejä ja monipakkauksia myöten 100% kierrätyspaperista ja -pahvista. Etiketin painomustekin on täysin kasvipohjaista.
4 kommenttia:

 1. näytät joltai kipparilt :D siis sillee hyväs mieles! aye aye

  VastaaPoista
 2. L'auratae on hyvää! Meikäläisenkin luottoviini. Eikä yleensä mene pieleen muillakaan sisilialaisilla viineillä joissa on tuota paikallista nero d'avola-rypälettä.

  Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon viiniä valitsessa niin alue ja rypälekeskeinen että en oo hirveästi kokeillut, perinteinen carbernet on edelleen se ykkönen. Tosin pelkästään puolen vuoden sisään löytänyt kolme uutta kiinnostavaa lajiketta.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.