lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tukholma-syndrooma osa 2

Tietenkin vanhassa kaupungissakin piti käydä, lähinnä kuvailemassa kunnon kameralla. Täytyy kyllä myöntää että molemmat testaamani EOS-sarjalaiset, sekä 1100 D että M, ovat olleet kameroista ylitse muiden. Ja jopa minijärkkärilläkin saa mahtavia kuvia aikaan. Canon osaa homman!

Keskiviikkona tuli lisäksi käytyä Kungsholmenilla kokeilemassa jo useasti kehuttu etiopialainen ravintola, Jebena. En ollut koskaan syönyt etiopialaista, joten pitihän sitä päästä maistamaan. Yhdistävä tekijä lähes kaikkien ruokien kanssa on siinä, että ne syödään paikallista hapanta vehnäleipää, injeraa apuna käyttäen, käsin. Tekniikka oli kuitenkin suhteellisen helppo omaksua, ja ravintolassa oli hauska syödä sormin :) Itselle makumaailma ei ollut mitenkään ylitse muiden, edelleen pidän esimerkiksi intialaisesta enemmän, mutta ainakin kokemuksena etiopialainen ruoka oli varsin mielenkiintoista.

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, kävin Sergelin torin nurkilla ainoastaan lyhyesti torstaina. Syy siihen oli se, että parin metropysäkin päässä kämpiltä sijaitsi todella loistava kauppakeskus, Kista Galleria. Sieltä löytyy huomattavasti laajempi valikoima kauppoja kuin keskustasta, mm. New Yorker, joten enimmäkseen tuli osteltua vaatteita sieltä. Ja ihan kivoja löytöjä tulikin tehtyä, kuvia tulossa.


2 kommenttia:

 1. Ihanan keväistäkin siellä jo! Sulais nyt noi lumet täältäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta ei tosiaan varsinkaan keskustassa juurikaan ollu, hyvin vähän jos ollenkaan. Mutta aika viileä tuuli ja päivälämpötilat +2 - +4.

   Mut hyvältä täälläkin nyt alkaa lämpöjen suhteen näyttää.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.