maanantai 9. syyskuuta 2013

Kesä tuli takaisin

Ainakin hetkellisesti. Viikonloppuna oli niin upeat ilmat kaikkina päivinä, etenkin eilen, että tuntui melkein rikokselta olla näinkin paljon sisätiloissa, mitä itse olin.

Tietysti ulkonakin ehti olla, varsinkin Syysmarkkinoilla ja peräkonttikirppiksellä, mutta lauantai kyllä vierähti enemmän seinien sisäpuolella. Kauppahallissa osa Pellolta Pöytään -tapahtuman myyntipöydistä oli jo lopettanut, mutta vielä muutamat myyjät tarjosivat tuotteitaan. Sieltä ei kuitenkaan tarttunut muuta matkaan kuin Juustosopesta muutama herkkupala jo aiemmin useasti kehumaani Herkkujuustolan Väinöä ja belgialaista goudaa. Juustoista nautiskeltiin eilen pitkästä aikaa.

Lauantaina kävin myös kaverin kanssa Café Europassa syömässä ja pelaamassa. Ravintola.fi mobiiliaplikaatiolla kun saa syyskuun ajan sieltäkin -30% ruokalistalta. Kerrankin hyvä etu, sillä aika harvoin Europasta olen mitään alennuksia saanut. Pitäisi saada, sen verran usein tulee siellä aikaa vietettyä ;) Lämmin leipä mozzarellalla ja pestolla toimii edelleen joka kerta aivan yhtä täydellisesti.Sunnuntain aamiainen nautittiin Amurin Helmessä. En ollut noutopöytäaamiaista siellä ennemmin testannutkaan, ja kyllähän kahvilan itse leivotut sämpylät ja pullat herkullisia ovat. Silti jäin vähän kaipailemaan paikan kuuluisia sulhaspiirakoita, niitä kun ei aamiaisella ollut.

Ilma oli myöskin täydellinen Keskustorin peräkonttikirppikselle, porukkaa oli omaan makuun vain taas liikaa liikkeellä. Hyvä tietysti myyjille, mutta itselle ei tarttunut mitään mukaan, kun siinä tungoksessa ei oikeastaan mahtunut rauhassa myyntipisteitä katselemaan. Kaupasta sentään löysin ensimmäistä kertaa omalla nimelläni varustetun Coca Cola-pullon ;)

Ennusteen mukaan lämmin keli jatkuu, mutta tänään en varsinkaan ehdi siitä nauttia. Seuraavan kahden viikon ajan olen luvannut painaa duunissa useammankin 10- ja 12-tuntisen työpäivän. Arkimenoistahan se on tietenkin pois, joten blogissa saattaa olla vähän hiljaisempaa. Nyt hommiin!


4 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.