sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Mitä tapahtui Monsters of Popissa?

The Lieblings, Ballet School, Phantom, Reptile Youth ja Alan Braxe menivät Monsters of Poppiin ja kilpailivat siitä kuka soittaa viimeisenä. Alan Braxe voitti.

Alan ehkä veti viimeseen saakka, mutta itse lähdin jo vähän ennen setin loppua bussilla kotiin. Siitä huolimatta tuli koettua tiukka kuuden tunnin keikkaputki enimmäkseen todella asiallista musiikkia. Erityisesti Ballet School ja Reptile Youth vetivät odotusten mukaisesti pisteet kotiin. Siitäkin huolimatta, että jälkimmäinen ei ehkä ihan täysin vastannut niitä odotuksia mitä mulla bändille oli.

Jälleen kerran ne liian suuret ennakko-odotukset... tai miten vakavasti voi ottaa Mads Damsgaard Kristiansenin pyjamassa lavalla? :) Setin alussa kuultiin rauhallisempia biisejä, mutta loppua kohti tuli ne energisimmät, jotka saivat laulajankin hyppäämään yleisön sekaan useampaankin kertaan.

Alan Braxe oli myös takuuvarma tanssittaja, ja vaikka ensin vaikutti, että Klubi ehti jo tyhjetä viimeisen bändin jälkeen, ihan mukavasti porukka kuitenkin tanssilattian löysi. Hieman tietysti tynkä oli tämän vuoden Monsters of Pop itselleni, kun kaikki kokemani mahtui tuohon kuuteen tuntiin, mutta ehkä ensi vuonna sitten uudelleen ja useampana päivänä. Seuraavaksi vuorossa on kuitenkin Lost In Music, joka myös on vihdoin julkaissut suurimman osan päiväkohtaisista keikka-aikatauluista. Pahasti ei näyttäisi tällä kertaa omat suosikkinikaan menevän päällekkäin. Siitä myöhemmin lisää.
4 kommenttia:

 1. Kylläpäs on kivoja kuvia! Varsinkin tuo valosäteily Klubilla ja nuo loppupään sinisävyiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harmittaa silti pari pieleen mennyttä otosta, jotka näytti kameran ruudulla hyvältä. Erityisesti juuri toi monisäikeinen valoefekti oli itsestäkin niin hieno, että se piti ikuistaa :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia, tunnelma välittyy :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.