sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Hyviä muistoja

Eipä olis otsikosta varmaan ensi näkemältä arvannu, että olut olis tän postauksen aiheena :) Eikä oo taaskaan maksettu mainos, vaikka mieluusti otan kaikki lähetetyt ilmaiset oluet postiosoitteeseeni, jos Olvi suuressa hyvyydessään näin sattuisi haluamaan!

Reilu kymmenen vuotta sitten oma lempiolueni oli Olvi CXX. Se oli siihen aikaan täyteläisimmän ja maukkaimman makuista suomalaisista ns. perusoluista. Harmi kyllä sen valmistus lopetettiin tuntemattomasta syystä, kunnes, aivan sattumalta tänään huomasin kaupassa hyllynpäädyssä tuon kutsuvan etiketin. En tosiaankaan ollut edes menossa oluthyllyille, mutta silmiä hierottuani ja zoomattuani usean meetrin päästä tuota lähes kangastuksenomaista näkyä, otin uudet koordinaatit Consseilleni.

Ja muistot eivät olleet painuneet unholaan, ostin näitä heti kärkeen pari kappaletta, ja hyväähän se oli. Sanoisinko, parasta, edelleen. Juon nykyisellään aika vähän olutta kotona, varsinkaan suomalaisia perusoluita, ja näiden joukossa CXX on virkeä poikkeus. Pitänee ihan ruveta tätä ostamaan useamminkin. Toivottavasti sitä nyt saa vielä pitkään!

CXX:hän ei ollut vain hyvää olutta, vaan Olvin mainoskampanjat 2000-luvun taitteessa olivat myöskin omaa luokkaansa. Tiettävästi huumoria ei alkoholimainonnassa saa enää käyttää hyväksi, koska sen verran tiukkapipoiseksi meininki on täällä mennyt. Muistoja ja mielikuvia herättämään keräsin tähän muutaman mainoksen YouTubesta. Onneksi Internet Ei Unohda ;)


2 kommenttia:

  1. Ai saakeli, muistan elävästi sen kohun mikä etenkin tuosta Jenni Aholan tähdittämästä tissimainoksesta nousi :,D "vahingossa" vilahti vähän enemmänkin kuin piti, vai miten se nyt meni heh...

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.