torstai 26. syyskuuta 2013

Kukko kiekuu ja ruuvia korvaan

Jack The Roosterin uusi ruokalista esiteltiin eilen yleisölle ensimmäistä kertaa, siis juuri se sama lista, jolta kävin itsekin testaamassa muutamia ruokia jo etukäteen.

Lisäksi viime talvesta tuttu viikonpäivittäin vaihtuva tarjous teki paluun syksyn myötä. Keskiviikkoisin listalta saa kaikki normaaliburgerit kympillä, torstain kaksi samanlaista pääruokaa yhden hinnalla on vaihtunut tietyn yhden ruokalajin vaihtuvaan spesiaalitarjoukseen ja myöskin siipisunnuntai on tullut takaisin. Menin heti syömään palkkapäivän kunniaksi, ja itse en siis ottanut uudelta listalta mitään, vaan valitsin varman päälle burgerin. Katson Sineen Homeen -nimellä kulkeva hampurilainen sisältää Aura-juustoa palana ja kastikkeen muodossa sekä tuoretta ananasta.

Mulle tuli myöskin eilen postissa viime viikolla Crazy Factorystä tekemäni tilaus. Nyt löytyy jos jonkinlaista nappia korvaan ruuvattavaksi. Tilasin kahta eri kokoista mattamustaa feikkiplugia ja vielä pari noita ankkurin kuvalla varustettuja jättinappeja. Ruuvin näköiset korvikset olivat myöskin niin hauskat, että ajattelin nekin samalla tilata, vaikka niille vähemmän varmasti on käyttöä.

Crazy Factorystä kun tilaa yli 20 eurolla, saa postikulut ilmaiseksi. Näin sain juuri ja juuri tilauksen minimiarvon täyteen :) Tavarat tulivat alle viikossa Thaimaasta saakka.


13 kommenttia:

 1. Voi äh kun olisin tiennyt että olit tilaamassa Crazy Factorilta, olis päässy samoilla postareilla kun mäkin tarvisin traguskoruja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Mut toisaalta, aika nopeesti se parikymppiä tulee täyteen, vaikka ei ehkä ihan kaikkee tarvis :)

   Poista
 2. Hmmm, (korva)koruihmisenä alkoi heti kiinnostaa tuo nettikauppa, pitääpä tutustua valikoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kyllä saa kaikkea, ja edullisesti. Kannattaa tutustua!

   Poista
  2. Rakastuin! Oon puisia korviksia aina metsästellyt ja harvemmin löytyy sellasia kivoja, niin tuolla on vaikka minkälaisia ^^ Pakko tilata jotain tässä lähitulevaisuudessa.

   Poista
  3. Valikoima on kyl aika huikee! Jos venyttäisin korvareikiäni, siihenkin löytyis aika helmiä tappeja.

   Poista
  4. Niinpä, pitäsköhän.. ;)
   Noo, onneksi löytyy paljon hienoja ihan normi rei'illekin :)

   Poista
 3. ps. Aika veikeet on tosiaan nuo ruuvikorvikset :P

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kyä. En ees muistanu, et mullahan oli sinne tunnukset kahen vuoden takaa :P

   Poista
  2. Älä huijaa, otan kaiken kunnian tästä!

   Poista
  3. Hahaa! Niin joo se Crazyjokuennymuistamilläänsennimmee :D

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.