keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Monsters of Pop 2013

Huomenna se taas alkaa, nimittäin Monsters of Pop! Lupasin kirjoittaa asiasta lähempänä, mutta meinasi unohtua :) Ostin lipun jo muutama viikko sitten, mutta ensimmäistä kertaa vain yhdeksi päiväksi. Kolme vuotta putkeen tämä on ollut se tapahtuma Tampereen syksyssä, jota on tullut eniten odotettua. Tänä vuonna artistikattaus kuitenkin menee enimmäkseen oman makuni ohi.

Kyllä niitä kiinnostaviakin artisteja olisi ollut, mm. Polar Motor, Yast, Death Hawks, The Lieblings ja Ballet School. Miksei muitakin, mutta liian ripotellusti, jotta kolmen päivän passille tällä kertaa olisi ollut edellytystä. Ja vaikka "haukkojen" uusin levy mut todella positiivisesti yllättikin, niin vasta sen jälkeen kun olin jo lippuni hankkinut. Harkinnassa on kuitenkin vielä käydä nappaamassa lauantailippu Telakalle, jos niitä vielä saa. Molemmilla festaristageilla juuri lauantain tarjonta on ehdottomasti festarien parasta. Itse valitsin ensin pelkästään Klubin keikat yksinkertaisesti syystä että...

Se isoin juttu mulle tietysti on päästä kokemaan Reptile Youthin keikka, jota olen odottanut jo reilun parin vuoden ajan. Tilannetta ei lainkaan huononna se, että samassa paikassa esiintyy alkukesästäkin jo varsin kelvolliseksi artistiksi osoittautunut helsinkiläinen Phantom. Lisäksi Ranskahousen ja uuskasaridiscon yksi sanansaattajista, Alan Braxe heittää dj-keikan. Luvassa on siis timmi keikkailta.

Tietenkin näillä festareilla on taaskin runsaasti esiintyjiä, ja jokaisen makuun jotakin. Näin ollen sieltä todennäköisesti löytyy monelle muulle paljonkin enemmän kiinnostavia nimiä. Oma makuni vain on tälläinen :) Kannattaa tsekata kaikki keikat Monsters of Popin nettisivulta.

Koska olen tehnyt Reptile Youthista jo useita postauksia blogin historian aikana, ja kirjoittanut aiemmin Phantomistakin, en noiden muutaman videon lisäksi kerro niistä enempää. Tässä kuitenkin vielä vino pino varteenotettavia biisejä, joissa herra Braxella on tavalla tai toisella ollut näppinsä pelissä.
2 kommenttia:

  1. hain eilen lauantailippuja Telakalle, oli vielä jäljellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes jes. Toivottavasti on vielä huomennakin, tänään ei välttämättä ehdi.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.