perjantai 6. syyskuuta 2013

Koe-eläimen koeponnistukset

Mulla kävi mainio flaksi, kun olin tarpeeksi nopea maanantaina. Jack The Rooster ilmoitti Facebook-sivuillaan, että 20 nopeinta pääsevät mukaan koemaistamaan reilun viikon päästä uudistuvan ruokalistan annoksia, ja arvioimaan sekä antamaan niistä palautetta. Olin ensimmäisten joukossa :)

Eilen meitä sitten kokoontui koko parinkymmenen kööri Roosteriin, suurin osa keskenään tuntemattomia kanta-asiakkaita saman pöydän äärelle lähes kolmeksi tunniksi istumaan ja arvostelemaan erilaisia annoksia aina alkupaloista salaatteihin, grillilistan tuotteisiin ja jälkiruokaan. Eteen kannettiin yhteensä seitsemän erilaista annosta, jokaista lajia viisi kappaletta jaettavaksi kaikkien osallistujien kesken. Tasajako onnistui hienosti, ja kaikki saivat silti syödä tarpeekseen.

Testailtiin nachoja, vuohenjuustosalaattia, kanapastaa kahdella erilaisella kastikkeella, parilalohta, harissapihviä ja juustokakkua. Jokaista ruokalajia kommentoitiin vapaamuotoisesti lyhyin lausein. Oli hieno mahdollisuus, ja toivottavasti meidän arvioista on apua, kun lopullista listaa rustataan. Roosterissa burgerit ovat tietenkin parasta, mutta etenkin harissapihvin papu- ja pekonilisäke vei pisteet kotiin. Hintaa tälle koko maistelulle tuli vain 5€, huonomminkin voisi torstai-iltansa käyttää :)

Viikonloppukin on taas ovella, ja menovinkkejä riittää. Itsellä tarkoitus on ainakin käydä katsomassa mitä Kauppahallissa ja Laukontorilla järjestettävässä kaksipäiväisessä Pellolta Pöytään - Lähiruokatapahtumassa on tarjolla. Sunnuntaina onkin sitten taas jo aiemmin mainitsemani peräkonttikirppis ja Amurissa Syysmarkkinat.
2 kommenttia:

  1. Rooster on ihan siisti paikka, (JOPA) pari kertaa oon käynyt :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on! Vaikka enemmän se on itelle kesäpaikka, kuitenkin mun lempiterassini, niin silti tulee jonkin verran käytyä talvellakin.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.