keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tummat silmät, ruskea tukka

No, silmät on edelleen siniharmaat, mutta eilen tuli viimeinkin värjättyä hiukset ruskeiksi.

En oo käynyt parturissa, saati värjännyt hiuksiani sitten viime marraskuun lopun, jolloin kävin Nextissä leikkaamassa mallin ja ottamassa vaalennusraitoja. Tuosta hetkestä lähtien hiukset on siis saaneet kasvaa, ja vaikka prosessi hitaalta tuntuukin, niin toisaalta lähtökohta varsinkin takana ja sivussa oli todella lyhyt. Tavoitteena mulla on kasvattaa pituutta vähintään siihen asti, että hiukset saa kiinni ponnarille, mutta todennäköisesti samaan pituuteen, missä ne ovat olleet viimeksi kymmenen vuotta sitten. Siihen on kyllä vielä todellakin matkaa. Viimeiset kuvat ovat helmikuulta 2003 ja maaliskuulta 2004. Kuvien laatu on mikä on, mutta siitä saa ehkä vähän esimakua mitä mulla on mielessä :)

Ostin pari pakettia Schwarzkopfin hiusväriä Budapestistä, sillä forintteja meinasi jäädä lompakkoon niin vähän, että niiden vaihtaminen Suomessa takaisin euroiksikaan ei olisi ollut kovin mielekästä. Siksi toiseksi nuo kyseiset hiusvärit maksoivat Unkarissa vain alle kolme euroa, ja tämä kyseinen sävy on melko lähellä omaa väriäni. Tarkoitus oli varsinkin saada vanha blondi sävy peittoon ja vaikka lopputulos nyt alkuun onkin ruskeampi, uskon sen tasoittuvan pesuissa ja loppukesän auringossa.
7 kommenttia:

 1. Hiljaa hyvä tulee.. :) Hiusten kasvattaminen on kyllä pitkäjänteistä hommaa, itsekin vuosia antanut kasvaa - ja ovatkin kyllä kovin pitkät nyt (paitsi että päältä leikkautin viime viikolla 5-senttiseksi, muuten ovat yli puolen selän).

  Jännä miten hiusväri muuttaa ihmisen ulkonäköä, säkin näytät nyt ihan erilaiselta ruskealla tukalla :P Sopii kyllä hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, puoleen selkään, VAU! :)

   Ei toi sävy silti tosiaan kovin paljon oo mun oikeaa väriä tummempi, lähinnä vain ruskeampi kun oma on sellainen perussuomalainen maantienharmaan ja ruskean välimuoto.

   Poista
 2. ^Mulla sama, siis se maantienharmaa on oma väri ja mustaksi värjäilen. Oon NIIIIN kade niille joilla oma väri on vaikkapa sellainen vahva ruskea tai ihan vaalea (tai miksei mustakin mutta niitä kai suomalaisissa vähempi on). Sillon ei tuskin tulis värjättyä. Mutta kun nallekarkit ei mee tasan niin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika yleistä taitaa se väri olla, yllättävän usein paljastuu että ihmiset värjää hiuksiaan. No, ite en oo juuri kuin satunnaisesti blondaillu tai ottanu raitoja lähes 20 vuoteen, et oli jo aikakin tehdä asialle jotain ;)

   Poista
 3. Toisaalta kun alkaa sillain järkevästi miettiin, niin ketä se haittais vaikka antais sen oman värin olla vaan? Siiis, tuskin kukaan katsoo ja miettii että "onpa tolla kauheen värinen tukka", ottaen huomioon että tosiaan suurimmalla osalla suomalaisista on just se maantienharmaa :P
  Että ehkä se on vain oman pään sisällä se ajatus että "se väri ei passaa mulle yhtään, pakko värjätä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai. Mutta onhan se silti niin, että monesti jokin keinoväri sopii tosi hyvin. Hiuksillehan se jatkuva värjäys ei niin terveellistä varmaan oo.

   Poista
 4. Sopii kyllä, ei sillä :) Kukahan lie keksinyt hiusvärin.. Varmaan tulevaisuudessa saadaan sellaisiakin värejä, joissa ei ole ammoniakkia ja muita myrkkyjä, niitä odotellessa :p

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.