keskiviikko 14. elokuuta 2013

Luksusta arkeen Helsingissä

Let's festival - like a boss! Jos menee festaroimaan Suvilahteen, tai viettää Kallion puolella Helsingissä enemmän aikaa, on Scandic Hotel Paasi majoituspaikoista the place to be. Tää saattaa vaikuttaa mainospostaukselta, mutta voin vakuuttaa, että en oo lainkaan saanu sponssia Scandicilta :) Tälläisenä visuaalisena ihmisenä satuin vain tykkäämään hotellista poikkeuksellisen paljon. Sijainnin ohella nimittäin sisustukseen oli laitettu tavallista enemmän ajatusta. Väriä ja yksityiskohtia sieltä ei puuttunut.

Paasi on, kuten yhtiö itse sitä kutsuu, ns. story-hotelli. Se on valmistunut vasta viime vuonna vanhaan kiinteistöön, ja sen syntytarinan innoittamina on olleet alueella aikoinaan vaikuttaneet värikkäät tapahtumat ja persoonallisuudet. Sirkus- ja musiikkiteemat, sekä yleisesti 1920-luku olivat yksiä vahvimmista kantavista ideoista sisustuksessa. Huoneet lienevät hyvin pitkälle keskenään erilaisia, ainakin toisen ystäväni huone erosi meidän huoneestamme. Hotellista löytyy myös useita erikokoisia huoneita, tavallisista pikkuhuoneista aina usean kymmenen neliön kokoisiin lukaaleihin saakka.

Hotellin sijainti tosiaan on ideaalinen lähellä Hakaniemen metroasemaa Siltasaaren puolella ja kävelymatkaa Suvilahteenkin kertyi ainoastaan n. 1,5 kilometria suuntaansa. Hotelli myös lainaa vierailleen polkupyöriä tarvittaessa. Alla olevat kuvat kertokoon enemmän kuin vuolaat sanat.


4 kommenttia:

 1. Wow, aikas hienoa! Vähän enemmän luksus kuin se meijän vuokramökki.. ;)
  Jos joskus vielä eksyn hesaan hotelliin, toi vois olla vahva vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut mulla ei ollu hirveästi maisemia, kuin takapihalle. Teillä ne veti pointsit kotiin!

   Poista
 2. Niin erilaiset mutta molemmat omalla tavallaan houkuttelevia viikonloppukohteita :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.