perjantai 9. elokuuta 2013

Tapahtumien Yössä

Tarjontaa oli taas valtavasti, ja suurin osa teemapäivän tapahtumista oli nimestä huolimatta sijoittunut kuitenkin päiväaikaan kun olin vielä töissä. Pääsin tietysti liikkeelle itse vasta alkuillasta, ja valitsin niitä itseä eniten kiinnostavia juttuja, aika paljon ihan miljööpohjalta.

Pikilinnan pihakirppis järjestettiin jo ties kuinka monetta kertaa, ja tuo pihapiiri on todella huikea paikka. Tampereella on hyvin harvoja sisäpihoja, jotka ovat yhtä tiiviitä ja suljettuja maailmoja kuin Pikilinnalla, mikä on sinänsä sääli. Tälläisiä rauhallisia pihoja keskustassa kaipaa, ja sellaisia on esimerkiksi Helsingissä Kallio täynnä, kirjoitinkin asiasta lyhyesti viime Flow'n jälkeen. Toisaalta Tampereella on purettu niin paljon vanhaa rakennuskantaa, että ei ihme, että nämä ovat kortilla.

Pikilinnalta suunnattiin Tammelantorin kautta keskustaan Finlaysonille, käytiin museoissa Werstaalla ja Rupriikissa. Kuvat ovat höyrykonemuseosta. Käytiin myös katsomassa Flamman tulishowta Näsinpuistossa ja kirjakaupassa (enemmänkin kuuntelemassa) Madventuresin Rikun ja Tunnan haastattelua. Ilta päättyi vielä uudelleen Finlaysonille, Morris & I:n keikkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.