lauantai 3. elokuuta 2013

Pipon metsästyksessä

Oon etsinyt pitkän aikaa itelleni kesäpipoa, siis juuri sellaista ohutta, trikoista tai puuvillaista, jota pystyisi vähän viileämmillä kesä- ja syyskeleillä pitämään. Hatuille ja pipoille on tarvetta etenkin juuri nyt kun hiustenkasvatusprojekti on sellaisessa vaiheessa, että ne eivät näytä siisteiltä millään tavalla ja toisaalta parturiin ei halua vielä mennä tasoittamaan, ettei pituudesta vain lähtisi yhtään :)

No, näin työkaverilla keskiviikkona juuri etsimäni kaltaisen Puman pipon, ja lähdin hänen suosituksestaan katsomaan Koskikeskuksesta vastaavaa, tuloksetta. Oli itse löytänyt omansa Helsingin Intersportista. Monenkirjavia ja valkoisia pipoja olisi ollut, mutta ei harmaata, ja sellaisen halusin. Kiertely jatkui aina Stadiumin kautta JC:hen, josta lopulta tuo 'State Of Wow':n pipo löytyi.





Koska olin kävelemässä myös Carlingsinkin ohitse, tein sinne harha-askeleen, jota kyllä harkitsin kerran, sillä tiedän sieltä löytyvän aina jotakin kivaa jolle ei välttämättä ole tarvettakaan. Ja löytyihän sieltä, alekorista tuo hieman mintunvihreän värinen raitapaita, johon iskin silmäni jo usean metrin päästä. Omat vaatteeni hankin lähestulkoon aina hyvin paljon oman visuaalisen fiilikseni mukaan, ja shoppailu on mulle helppoa. Jos näen jotakin, joka herättää kiinnostuksen, todennäköisesti ostan sen. Jos taas joutuu vain kiertelemään kauppoja ja yrittää väkisin löytää tarpeeseen, sellaista tuskin tulee vastaan :) Joka tapauksessa, molemmat ostokset olivat varsin paljon mieleen.

Torstaina myös saapui se hartaasti odotettu ja kauan harkittu tilaukseni Amazonista, josta mainitsin viime viikolla. Nimittäin kolme (1, 2, 3) dvd-boksillista Aki Kaurismäkeä, lähes kaikki hänen omat elokuvansa 80- ja 90-luvuilta. Ainoastaan Leningrad Cowboys-elokuvien lisäksi, joista on tehty oma boksinsa, puuttuu 'I Hired A Contract Killer'. Olen mitä suurimmissa määrin aina ihaillut Akin elokuvia, vaikka monta näistä olenkin nähnyt niin nuorena, että ne eivät ehkä ole täysin auenneet. Kaikkia en silti minäkään ole nähnyt, joten nyt onkin oiva mahdollisuus sukeltaa elokuvien maailmaan. Näistä riittää katsottavaa pitkälle syksyyn, katsoin heti jo 'Tulitikkutehtaan tytön'.

Ps- viime viikonloppuna postaamastani The Naked And Famousin 'Hearts Like Ours' biisistä ehti tulla melkein heti perään myös musiikkivideo. Tsekkaa se täältä!




4 kommenttia:

 1. Tykkään todella paljon sun tyylistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään yhdistellä monenlaisia juttuja yhteen, ja tyyli saattaa päiväkohtaisestikin vaihdella. Mulla ei ole siis mitään tiettyä yhtä juttua mikä määrittää.

   Kiva kuulla kuitenkin, kiitos! :)

   Poista
 2. Tykkään erityisesti kaikista ruokajutuista sun blogissa! Muutakin sisältöä luen mielellään, mutta ruokahehkutukset ja arviot on just parhaita :) -Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on jatkossakin luvassa kyllä, nautiskelijaluonteeni vaatii sitä :) Vaikka ehkä jääkin musiikin varjoon.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.