perjantai 2. elokuuta 2013

Snakadaktal - Sleep In The Water

Tänään on se päivä, kun yhden kaikkien aikojen parhaista australialaisista bändeistä, Snakadaktalin debyyttilevy 'Sleep In The Water' julkaistiin. Kirjoitin aiheesta vasta viime viikolla, eivätkä ennakko-odotukset olleet tällä kertaa lainkaan liikaa. Ei epäilystäkään että eikö tässä olisi yksi tämän hetken ehdottomasti parhaista indiebändeistä. Bändin kotisivulla levyä kuvaillaan näin:

Unenomaisia intrumentaaleja ja taianomaisia laulettuja runollisia harmonioita. Äänimaailma on entistä suurempi, avarampi, parempi ja vie kuuntelijan matkalle mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Samalla tunnelma on hypnoottinen, kuin vajoaisi lämpimään kylpyyn. Veden alle sukeltamisen tunne on levyn keskeistä tematiikkaa, sekä kirjaimellisesti että samalla kuvaannollisesti. Kauniita balladeja rakkauden löytämisestä merten syvyyksistä.

Tietenkin olen hiukan jäävi kommentoimaan tätä muuten kuin ylisanoilla, tee siis oma tulkintasi. Illalla on luvassa kuitenkin hieman erilaista musiikkia, sillä Risto heittää soolokeikan O'Connellsissa. Vaikka Ylihärsilä piti välissä pari vuotta hiljaiseloa, niin nyt uusi levy, elektronisempi on työn alla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.