keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuhulinoissa

Vappu oli ja meni. Aatoksi oli niin paljon vaihtoehtoja, että meinasi iskeä valinnan vaikeus menojen osalta. Yritin kuitenkin tavalliseen tapaani saada kaikki mahdutettua samalle illalle, ja niinpä pakkasin makkarat ja perunasalaatin mukaan ja lähdin grillibileisiin. Siellä sain myös ihania vohveleita, ja perunasalaattini oli melkoinen suksee.

Kaverillani oli myös kotibileet, ja kävinkin katsastamassa heidän uutta upeaa jugend-kämppäänsä. Pelailtiin Buzzia Pleikkarilla sekä Yatzyä, lisäksi sain vielä skumppaa ja taivaallista juustokakkua! Tulihan sitä myös baareissa käytyä, vaikka olin pyhästi vannonut sellaista vappuna välttäväni. Kävin ensimmäistä kertaa 101 Beers:issä Pyynikintorin vieressä, ja se olikin itse asiassa aika mukava paikka. Valomerkin tultua valuttiin vielä Bar K:hon, joka oli poikkeuksellisen myöhään auki. Tänään tehtiin vielä pikavisiitti Keskustorin hulinaan, ennen kuin tultiin tekemään kotiin ruokaa. Väkeä oli kyllä kuin pipoa.

Mä olen ostanut viime aikoina useamman kerran kaupasta tuollaista baby-pinaattia valmiissa rasiassa, ja se on todella hyvää salaatissa sellaisenaan. Lisäksi salaattiin tuli rucolaa, kurkkua, tomaattia, riisiä, savulohta, kananmunaa, fetaa ja oliiveja, sekä pinjansiemeniä. Hyvää oli.


2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen vappusää näköjään Tampereella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kaikista ennusteista huolimatta oikein onnistunut, myös aattona.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.