sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Hokia ja rokkia

Perjantaisen lätkäpelin katsoin ihan kotosalla ja Suomen kisa-avauksesta muodostuikin todellinen jännitysnäytelmä. En kyllä usko, että joukkue vielä parhaassa tikissä olikaan. Saksa rokotti melkein jokaisesta tehdystä maalista takaisin, ja epäuskokin meinasi loppuvaiheessa hiipiä esiin. Onneksi kaikki meni loppuviimein hyvin, ja voitettiin edes jatkoajalla.

Lauantaina vastassa oli Slovakia ja mentiin katsomaan peliä Ale Pubiin. Nyt pelaaminen sujui jo huomattavasti paremmin, ja Suomen Mestari-maalivahti Antti Raanta sai kyllä anteeksi multa sen, että oli liian kova vastus myös Tapparalle liigapeleissä :) Aivan ilmiömäisen kylmähermoista torjumista!

Eilen tosiaan kävin myös Huberissa testaamassa paikan uutuuden, eli purilaisen, mutta kirjoittelen siitä myöhemmin kunnolla erillisessä postauksessa. Ennen ravintolaan menoa tapahtui jotakin ennenkuulumatontakin, kävin nimittäin ostamassa puvun ja pukupaidan. Kuvia ei heru tosin vielä :)

Lauantain ohjelmaan kuului vielä jo aiemmin mainittu 22-pistepirkon keikka, joka hieman yllättäen oli tällä kertaa pieni pettymys, joka oikeastaan johtui vain biisien sovituksesta. Mä olen nähnyt Pirkot ehkä viisi tai kuusi kertaa ennen eilistä, ja helposti pystyn laittamaan tämän keikan huonoimmaksi. Paras taas oli ylivoimaisesti Kosketuksessa -taltiointi Akun Tehtaalla reilu kolme vuotta sitten. Tuo esitys tuli alkuvuodesta telkkaristakin pihalle, harmi kyllä itse sen missasin.Olen aina arvostanut tässä bändissä sitä, että he tekevät täysin omaa juttuansa, saundiansa, uusiutuvat keikoilla ja ovat myös kokeilunhaluisia. Tällä kertaa kokeellisuus kuitenkin kusi omille nilkoille. Keikka oli nimittäin pettymys sen vuoksi, että tämän kesän keikoilla kulkee mukana puhallinkvartetti. Joko kyseessä oli vielä harjoituksen puute, taitamattomat soittajat tai todella luokaton miksaus, mutta ääni Yo-talolla oli hetkittäin niin kaameaa puuroa, että oikein korviin sattui. Ehkä pariin biisiin nuo puhaltimet sopivat, mutta vajaan parin tunnin keikan yhtäjaksoinen puhallinkakofonia ei todellakaan sielua hivellyt.

Mutta vaikka nyt kärkkäästi tuota keikkaa kommentoinkin, niin eihän se kuitenkaan niin totaalinen katastrofi ollut, että en olisi koko keikkaa kuunnellut. Kaiken lisäksi settiin mahtui paljon todella loistavia kappaleita, kuten mm. 'Onion Soup', 'Soul Free', 'Sky Girl', 'Frankenstein', 'Birdy' ja 'Rally of Love'.

Tänään kävin vielä pyörähtämässä Keskustorin peräkonttikirppiksellä, mutta sieltä ei mukaan tarttunut mitään. Ihmisiä oli jo aamusta pilvin pimein, mutta myynnissä oli enimmäkseen leluja ja lasten vaatteita. Yöllä oli satanut, sillä maa oli märkä, mutta vaikka muuten oli vähän harmaa ilma, ainakaan ei kastunut. Katsokaa tuota Volkkarin Kleinbusia, niin sympaattisen näköinen hippipaku, että oli pakko ottaa kuva!


2 kommenttia:

 1. Mistä toi sun paita on, mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin bändin Facebook-sivujen kautta, sai ainakin vielä viime syksynä. Kannattaa kysellä ainakin...

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=437251062988313

   http://indiemode.blogspot.fi/2012/09/original-heteroes.html

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.