torstai 16. toukokuuta 2013

Lätkä ja viisut

Tiistaina sai jännätä Suomi-Latvia peliä tosissaan, vaikka Suomi oli jo jatkopaikan varmistanutkin. Peli kun ei meinannut millään kulkea ja vastapuoli pisti kunnolla kampoihin. Lopulta voittoa mentiin hakemaan jatkoajalta asti, ja Pihlströmhän sen vihdoin ratkaisi. Toisaalta tänään vasta saakin jännittää, kun on ns. kuoleman peli. Vastaan tulee viime vuoden hopeamitalisti Slovakia taatusti nälkäisempänä, vaikka se jo kertaalleen näissä kisoissa onnistuttiin voittamaan. Luotan silti Leijoniin. Tästä edespäin Suomen tosin on voitettava jokainen peli, jos kolmas kulta aiotaan saada.

Päivän aiemmassa Helsingin pelissä hurjassa vireessä ollut USA järjesti todellisen jymy-yllätyksen pudottamalla viime vuoden mestarin Venäjän hurjin luvuin 8-3! Harmikseni jouduin tosin tyytymään seuraamaan tuloksia töissä vain netistä. Kuvat Jääkiekon MM-kisojen Facebook-sivulta.

Matsin takia Euroviisujen 1. semifinaalin alkuun en ihan ehtinyt, mutta viimeisen puolikkaan kuitenkin näin. Tässä ensimmäisessä viisukarsinnassa itse listaamiani biisejä oli muutama, eikä niistä monikaan (Serbia, Slovenia, Montenegro) finaaliin päässytkään. Kertoo vissiin kuitenkin jotain erikoisemmasta musiikkimaustani ;) No, onneksi se yksi suurimmista, eli Tanska jatkaa.

Euroviisujen 2. semifinaalin kuitenkin näkee tänään kokonaan, koska lätkämatsi tulee aiemmin. Puoli seiskalta tikkana telkkarin ääressä. Viisufinaaliin menijöistä ehdolla on omista suosikeistani jäljellä Norja ja Malta, tietysti Suomen ohella. Pitää vaan miettiä että millä tyylillä sen katsoisi...Kristan levy muuten löytyy jo Spotifystä, ei ehkä ihan mun juttu, mutta kyllähän sen kerran kuunteli. Vähän sellainen wannabe Lady Gaga siitä tuli mieleen puhumattakaan 'Amen' -biisin musiikkivideosta, jota ei vielä YouTubesta löydy, mutta josta teaseriä viime viikonlopun esikatselmuksessa näytettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.