tiistai 28. toukokuuta 2013

Oh my Spotify!

Spotify, minkä menitte tekemään?

Päivitin maanantaina uusimpaan Spotify-versioon, ja huomasin "What's New" osion poistuneen ohjelmasta tyystin. Ainakin näin alkuun, kunnes löydän vaihtoehtoisen tavan käyttää tuota ohjelmaa, musta tuntuu, että yksi oleellinen asia mulle jäi puuttuumaan. Aiemmin seurasin suhteellisen ahkerasti uutuuslevyjen ilmestymistä, mutta uudessä versiossa niiden löytäminen on huomattavasti epäkäytännöllisempää, eikä kaikkia uusia levyjä samalla tavalla julkaistakaan.

Uusi "Discover" välilehti on jo valmiiksi kuolleena syntynyt, ja uudet julkaisut ovat feedin seassa turhan sekavasti esillä. Lisäksi Spotify haluaa arvioida mun musiikkimakuani, ja tekee ehdotuksia artisteista tai levyistä, joista saattaisin tykätä. Tämä on nykyään helpoin tapa bongata jotain uutta, mutta eipä tuo mitään niin uutta ole vielä ehdottanut, jota en jo tietäisi.Toivottavasti muutos ei veisi kokonaan sitä itsenäistä uusien ja yllättävien hyvien artistien löytämisen iloa, jota olen viime vuosina kokenut useaan otteeseen. Alusta lähtien Spotify on muuttanut mun elämääni, mutta haluaisin tietysti edelleenkin nauttia uusista musiikkikokemuksista, enkä vain soitella samojen vanhojen tuttujen artistien katalogeja läpi.

Tosiasiassahan uusi löytöjä pystyy tekemään toki muillakin tavoin, itselleni suhteellisen uusi tuttavuus on amerikkalainen Beach House, joka on myös tulossa Flow:hun tänä kesänä. Ihan vain tästä syystä aloin perehtymään bändiin vasta hiljattain paremmin, ja nyt viime päivinä on tullut kuunneltua etenkin viime vuoden 'Bloom' -levyä ahkerasti, joka on aivan loistava! Beach House esiintyy Flow:ssa lauantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.