perjantai 3. toukokuuta 2013

Vaatekaapin viimeisimmät täydennykset

Kerroin tiistaina, että eksyin Henkkamaukkaan kesken kauppareissun, joten alla lupaamani muutama kuva uusista vetimistä. Viininpunaiset farkut ovat aika kapeat, mutta eivät kuitenkaan pillit, vaikka siltä ehkä näyttävätkin, vaan suoralla lahkeella. Tykkään näistä todella paljon. Paidat sen sijaan olivat ylimääräinen alelöytö, aivan pilkkahintaan. Ne ovat keskenään samanlaiset, ja aivan samaa mallia kuin myös viime syksynä ostamani tummansininen samettipaita, nyt vain eri väreissä.

Pilkkahintaan siksi, että tuo vaaleampi roikkui alerekissä jo valmiiksi naurettavalla viiden euron hintalapulla varustettuna. Ainoa vain, että en huomannut rekin päällä ollutta tarjouslappua. Olen tykännyt jo aiemmasta sinisestä paidastani todella paljon. No, maksamaan mentyäni kassa sanoi, että näitä aletuotteita saa siitä ottaa kaksi yhden hinnalla. No minä poika siitä sitten tietysti hakemaan vielä toinen, ruskeampi paita matkaan. Vaikka etenkin tuo ruskea on aika vaikea saada ympättyä mun olemassa olevaan garderoobiin, otin sen, sillä sain molemmat paidat yhteensä vitosella!Viikonlopulle onkin sitten luvassa paljon kaikenlaista. Tietenkin jääkiekon MM-kisat alkavat tänään! Suomen osalta ensimmäinen vastus on Saksa, ja peli tulee illalla kahdeksalta Maikkarilta. Lisäksi oon ollu aika täpinöissä siitä saakka, kun viime viikon Aamulehden Valo-liitteessä oli juttu Ravinteli Huberin hampurilaisista. Mä itseoikeutettuna hampurilaisfanaatikkona tietenkin halusin tuon päästä testaamaan, ja huomenna menenkin. Tulossa myöhemmin siis rehellinen postaus Huberista hampurilaisasiantuntijan arvioimana :) Samoin Suomen paras rokkibändi jo vuodesta 1981 saakka, 22-pistepirkko on keikalla Yo-talolla. Seuraava Suomen pelikin tulee sopivasti lauantai-iltana, silloin vastaan tulee astetta kovempi Slovakia. Sunnuntaina puolestaan on jälleen Moron Peräkonttikirppis Keskustorilla.

Ja hemmetti vieköön, en ollut vappukiireissäni edes huomannut katsoa viikon Flow-artistikiinnityksiä. Niinpä oli eilen erittäin positiivista huomata, että myös Cat Power oli lisätty yhä kasvavaan esiintyjäjoukkoon mukaan. Sen kunniaksi tähän loppuun pari suosikkibiisiäni. Hauskaa viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.