maanantai 11. kesäkuuta 2012

Sorry for party rockin'

Tänään luvassa vain päivän asukuvaa.

Kehuin aiemmin hurahtaneeni viime vuoden keväällä LMFAO:hon, erityisesti 'Party Rock Anthemin' ansiosta (kelatkaa muuten, jo lähes 450 miljoonaa katselua tähän mennessä!) jopa niin villisti että tilasin hieman fanituotteitakin.



Tämä t-paita oli niistä yksi, toinen, musta v-aukkoinen oli esittelyssä jo blogin alkuaikoina.

Kävin tänään Hervannassa porukoilla vähän korjauttamassa vaatteita, mm. nämä housut jotka ostin Topmanista viime kesänä, mutta jotka repesivät ensimmäisessä pesussa koneessa itsekseen. Reiän paikalle ommeltiin toisista housuista takatasku, eikä ainakaan vastaan ihan heti kävele samanlaisia toisia :)

Jalassa tietty Conssit. Samalla siistittiin vähän hiuksia ja sain ensimmäistä kertaa ikiaikoihin vohveleita, nam saatana! Kermavaahdon ja vadelmahillon kera, tottakai. Harmi että en ottanut kameraa mukaan :)



Olen aiemminkin maininnut että kirjoittamistahti saattaa hidastua syystä tai toisesta. Nyt kuitenkin tiedän, että en välttämättä aivan yhtä usein keksi kesällä kirjoittamista, saati että olisin kotona kirjoittamassa.

Loma alkaa neljän päivän päästä ja Budapestin matka häämöttää jo edessä. Eilen Hanna bookkasi sitten vihdoin sen matkalaukun ruumaan pitkään harkittuamme, joten shopbailut here we come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.