sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Koontia viikonlopulta osa 5

Tämä on se syy mistä kerroin aiemmin, minkä takia en ole meinannut pysyä housuissani.



Olin pari viikkoa sitten kaverini kanssa kaupungilla ja hän esitteli uutta iPhoneaan, 4S:ää jonka oli juuri saanut. En tiedä mistä sain päähäni ihan vaan kysyä siinä että antoiko hän vanhan vaihdossa. Vastaus oli että ei, siellä se on kirjahyllyssä kotona käyttämättömänä. Pyysin häntä myymään sen mulle, mutta hänpä ei suostunut ottamaan siitä rahaa vastaan!



Nyt oli vain ajan kysymys koska ehdittiin näkemään seuraavan kerran ja perjantaina se hetki koitti. Nähtiin lyhyesti kaupungilla, sillä olin jo sopinut toisen kaverini kanssa ravintolaan menosta aiemmin.

Se, miksi tämä on niin iso asia mulle, on yksinkertaisesti siinä että en ole mikään teknologianörtti mitä tulee puhelimiin, tämä on vasta kaikkiaan neljäs omistamani matkapuhelin ja niistäkin aiemmista vain yksi on ollut uutena ostettu. Edellinen puhelin tuli myyntiin vuonna 2004 ja muutama vuosi sitten kaverini lahjoitti sen mulle. Siispä nyt on uusi älypuhelinten aikakausi korkattu täälläkin :)



Perjantaina oli ihanan kesäinen ilma ja kaupunkiin päin mennessä poikkesin Ruohonjuuressa hakemasta jotakin raikasta juotavaa. Mukaani tarttui tälläinen mielenkiintoinen erikoisuus, matee-kasvista valmistettu kylmä juoma. Mieleen tuli jotain etäistä rootbeeriin ja kahviin viittaavaa.



Hyvästelin kaverin ja siirryin odottelemaan toista kaveriani Rubyyn, jossa hän oli luvannut tarjota mulle synttäriaterian. Siinä odotellessa ehdin istua Tampereen todennäköisesti viihtyisimmällä terassilla hetken. Ja älkää missään nimessä erehtykö luulemaan että olisin kääntänyt takkia, pois se minusta :) Jack The Rooster on edelleen lempipaikkani, mutta ei se silti tarkoita että se olisi viihtyisin paikka.



Ruuaksi valitsin pitkästä aikaa jälleen Fish n' Chipsit, jotka ovat olleet todella maittavia aiemmin. Kyytipojaksi vähän omenaviinietikkaa ja sitruunanmehua niin kyllähän maistuu. Nyt annos ei tosin ollut kyllä parhaimmillaan, mutta oikein maukasta se silti oli. Ranskalaisissa oli näemmä alettu säästellä. Kuten olen tainnut aiemmin todeta, Rubyssä on todella hyvät safkat ja olen kyllä todella tykännyt että se on tullut koskenrantaan.



Rubystä lähdettiin jälleen kantapaikkaan, Café Europaan pelailemaan Yatzyä ja jatkaan juttua. Taka-alalla kutkutti kuitenkin lievä into päästä puhelinta testaamaan, se kun tarvitsi ensin aktivoinnin iTunesin kautta koneella. Kaiken lisäksi väsytti, joten lähdin jo yhdentoista aikaan kotiin päin. Ei mulla kyllä tarkoituskaan ollut mennä juopottelemaan :)



Lauantaiaamuna aloin heti opettelemaan puhelimen ominaisuuksiaja tekemään soittoääniä sitä varten ja siinä vierähtikin muutama tunti, kuin vahingossa. Tarkoitus oli lähteä kaverin kanssa elokuviin, mutta päätettiinkin käydä ensin syömässä.



Käytiin jälleen Zarillossa, kaveri kun oli täysin ihastunut paikkaan edellisellä, ensimmäisellä visiitillään. Itse otin tällä kertaa Greek burgerin, joka on oikein raikas lisä perinteiseen cheddar-majoneesikomboon tottuneelle. Olen sen joskus aiemminkin syönyt ja se sopi aamiaiseksi kuin nenä päähän :)



Niin, ja elokuvahan oli 'Prometheus 3D', jonka lähdin katsomaan uudestaan sillä tykkäsin siitä niin paljon ensimmäisellä kerralla. Tämä oli ensimmäinen elokuva koskaan, jonka olen käynyt katsomassa elokuvissa kahteen kertaan. Toisella kerralla tietenkään ei samanlaista ahaa-elämystä enää päässyt syntymään, ja ne aiemmin lievän negatiiviset asiat huvittivat nyt hiukan ensi kertaa. Ei silti, kyllä se musta oikein hyvä elokuva edelleen on. Ilmeisesti elokuva ei kuitenkaan niin huikea ole, kuin olen antanut ymmärtää, sillä kumpikaan, Hanna, tai tämän kertainen kaverini, ei siitä yhtä paljon innostunut :)



Perjantaina muuten huomasin ensimmäistä kertaa YouTubesta tämän 'Django Unchainedin' trailerin ja vannoutuneena Tarantinon elokuvien ystävänä odotan kyllä kyseistä elokuvaa todella kovasti. sitä ennen isoin juttu mulle on varmasti heinäkuun lopussa ensi-iltansa saava 'The Dark Knight Rises' \,,/



Jalkapallon EM-kisatkin potkaistiin käyntiin perjantaina. En ole niin kovin suuri jalkapallofani, mutta näitä EM- ja MM-kisoja kyllä satunnaisesti katselee ihan mielellään. Meninkin illalla Hannalle katsomaan Saksa-Portugali-pelin ja jäin sinne yöksi. Aamulla hain Subwaystä meille hiukan aamiaista, itselleni Clubin ja Hannalle Italian B.M.T.:n. Melkoinen roskaruokaviikonloppu.

Kaiken kaikkiaan todella jees viikonloppu, ja leijun edelleen tuon iPhonen takia :) Enää viisi päivää töitä ja sitten alkaa kauan odotettu LOMA!

8 kommenttia:

  1. No omnomnom. Ja vitsit - kävipä siulla säkä, mitä puhelimeen tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Huhhuh, paras synttärilahja niinku ikinä :) Toissa vuonna sain joululahjaks iPadin :)

      Ja melkosta mässyttelyä ollu kyl viikonloppu :) Meinasin vielä hakee kotimatkalla Ben & Jerrysiä mut sit teinki kotona vaan Dops-jädee.

      Poista
  2. määki annoin vanhan iphonen tolle miehekkeelle kun hain nelosen kaupasta. ^^ on hiaaano!

    VastaaPoista
  3. Tykkään näistä pidemmistä ja tän tyyppisistä postauksista kovin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, kun ei ehdi kirjottaa keskellä viikonloppua :) Se tarkottaa vähemmän postauksia vaan...

      Poista
  4. Club-mate kuulosti mielenkiintoiselta. Tullut toi pullo vastaan pari kertaa ravintola Torissa. Ensi kerralla testaan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suhtaudu kuitenkin avoimin mielin, ei se yhtä hyvää ollut kuin se Guarana Antarctica :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.