lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kaihoa kesäyössä

Se on muuten kesäkuu, vaikka ei ole kyllä siltä tuntunut säistä johtuen.

Sitä on taas kärsitty hiukan eilisestä hulinoinnista. Kaveri valmistui matkapalveluiden tuottajaksi ja oltiin siis valmistujaisbileissä siellä. Lahjaksi ostin Matkaoppaiden ensimmäisen tuotantokauden dvd-boksin.

Ennen puolta yötä otettiin suunta kohti Ylä-Alea koska siellä on menossa 10 päivän alennuspäivät :) Halpaa karpalolonkeroa mm.



Yöllä kuitenkin ennen nukkumaanmenoa jäätiin fiilistelemään hetkeksi Kaihon katusoittoa Hämeenkadulle. Kaiho soittaa aina samalla paikalla öisin ja on saavuttanu pienimuotoista kulttistatusta täällä Tampereella. Itse en ole kuin kerran aiemmin jääny kuuntelemaan esitystä, nuoret sällit yrittivät toivoa biisejä mutta eihän se niin mene vaan hän laulaa omia biisejään sekä kehittelee uusia ympärillä  tapahtuvasta asioista.



Oloja on siis tänään ollut mutta onneksi kun sain lopulta pakotettua itseni juomaan mukin kahvia ja syömään croissantin kinkku-juustotäytteellä, Jacky-makupalan (tästäkin voi syyttää Nelliinaa joka kertoi että tämä punainen Jacky on sitä kerrosvanukasta josta lapsena tykkäsin :) ) niin olo parani huomattavasti.

Tarkoitus olis ottaa iisisti tää ilta kun säästä johtuen ei huvittanut lähteä YleXPoppiinkaan. Se menee onneksi mukavasti kun kaveri vinkkasi että yhtä 90-luvun itselleni merkittävintä artistia, Cosmic Babyä löytyy Spotifystä.



Illalla sitten luvassa jälleen mitä loistavimmat Hang The Dj-kemut klubilla. Kyllä kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.