torstai 7. kesäkuuta 2012

34

Tänään sitten pärähti uus lukema mittariin, kolköötneljä.

Onko tää nyt se kun alkaa tuntua vanhalta? Ei musta vaan. Harva uskoo minkä ikäinen mä oon, kun ensi kerran siitä kuulee. Viimeksi meidän kesätyöntekijä luuli mua alle kolmekymppiseks :)



Töitten jälkeen lähdin kaupungille, Hanna vei mut syömään Napoliin. Oltiin muutenkin puhuttu varmaan puoli vuotta, että Napoliin pitää päästä. Itse en ollut käynyt siellä lähes kolmeen vuoteen.



Kuten yleensä, tuli nytkin valinnan vaikeus kaikkien niiden sadan pitsan joukosta mitä listalta löytyy. Selasin listaa jo etukäteen kotona ja vielä varmaan parikymmentä minuuttia ravintolassa ja lopulta sain valittua Parma E Buffalan, josa oli tuoretta mozzarellaa, tomaattia, Parmankinkkua ja rucolaa.



Yleensä vakio italialaisissa on aina ilmakuivattu kinkku, täällä olen aiemmin syönyt Prociutto di Parman mutta vaihtelua piti saada. Eipä olisi paljon onnellisempi tämä mies voinut tänään olla, ja sen varmaan ilmekin kertoo :D Ähkyssä vyöryttiin pyörille ja kävi katsomassa viime viikonloppuna unohtamani Amazing Racen Hannalla.



Aika osuvasti viime lauantaina tilaamani vaatetilaus saapui juuri tänään, synttäripäivänä lähikauppaan. Miran blogista bongasin viime viikolla, että Varustelekaan oli saapunu sikahalvalla noita Saksan armeijan camotakkeja. Sellainenhan piti tietysti saada, ja samalla mukaan tarttui myöskin samaisen instanssin kenttäpaita. Näitähän mulla on ollut vuosien saatossa useita, mutta ovat jääneet turhan suuriksi. XL:stä M:n neljässä vuodessa \o/ Erityisesti takki on mahtava, diggaan ja maksoi ilman postikuluja vain pari euroa.

Lahjaksi sain Hannalta lahjakortin Cartsuun toiveeni mukaisesti, sain myös nimpparilahjaksi lahjakortin sinne, jota en ole vielä käyttänyt joten nyt alkaa olemaan mukavasti shoppailurahaa odottamassa sitä oikeaa tuotetta. Farkut mulla on ollu mielessä, todennäköisesti Levi's, mutta en ole vielä sieltä omaa kokoani löytänyt.

4 kommenttia:

  1. Hei onnea näin päivää jälkikäteen! (Toiselta, ketä ei ikinä uskota "näin vanhaks". Vaikken ees vanha oo.)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut Sir! Hyvännäkönen toi rotsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! On kyllä, ihan snadisti ehkä liian pieni koko tuli mutta so not. Hyvin se istuu kuitenkin.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.