sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Fiksit?

I don't feel the sickness yet, but it's in the post. That's for sure. I'm in the junkie limbo at the moment. Too ill to sleep. Too tired to stay awake, but the sickness is on its way. Sweat, chills, nausea. Pain and craving. A need like nothing else I've ever known will soon take hold of me. It's on its way. 
-Mark "Rent-boy" RentonHanna sanoi et mä näytän tässä kuvassa ihan narkkarilta. No, se ei kyllä ihan ollut tarkoitus mutta innosti siten mut lainaamaan kuvatekstiksi pätkän vuoden 1996 kulttiklassikkoa 'Trainspottingia'.

Elokuvan joka teki tunnetuksi mm. Robert Carlylen ja Ewan McGregorin mieliinpainuvalla tavalla. Erityisesti Carlyle on sittemin kunnostautunut useassa väkevässä roolissa monen muun ohessa Daffynä 'The Beachissa' joka on yksi mun kaikkien aikojen suosikkielokuvia ja Hitlerinä itsestään kertovassa elokuvassa 'Pahuuden nousussa'.

Ewanin elokuvat eivät ehkä ole niinkään mun makuun, mutta yksi viime vuosien loistavimmista elokuvista on ehdottomasti 'The Beginners'.Käsittelin kuvat tahallisesti ylivalottuneiksi ja vääntäen kontrastit tappiin. Omasta mielestä ihan onnistuneet editit ja mun mielestä näissä on ehkä enemmän elokuvamaisuutta tai punkhenkeä kuin narkkarilookia.

Vaatteethan eivät oikeastaan erotu, mutta päällä Conssit, uudet torstaina ostamani H&M:n farkut ja farkkupaita sekä alla Topmanin Union Jack t-paita.

I need a fix...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.