tiistai 1. toukokuuta 2012

Liekeissä

Lähdettiin tänään kaupungille naapureiden kanssa, tarkoituksena raidata vapputori.

Ensin kuitenkin mentiin syömään. Olin jo jonkin aikaa halunnut tsekata tämän uutuuden, Flamen, joka avattiin viime kuussa entisen Coyoten tilalle. Kävin siellä jo ensimmäisen kerran eilen illalla, mutta silloin ravinto oli pelkästään nestemäistä.

 

Burger- ja tex mex-tarjontaahan Tampereelta löytyy yllin kyllin, mutta se millä Flame erottuu joukosta, on hieman erikoisemmat burgerit. Kuitenkin, mikä mahtavinta, on se että kaikkien paikan lihaburgerien välistä löytyy Black Angus-härkää joka on mun mielestä maukkaampaa kun se perusliha mitä muissa paikoissa käytetään.

Myöskään sämpylä ei ole sitä tavallisinta seesamsämpylää josta on myös pakko antaa pisteet vaikka tämä ei maullaan Ruby & Fellasin sämpylöiden tasolle päässytkään.



Otin listalta Texas BBQ Burgerin ja mielestäni maku oli kohdillaan. Flamen omanlaisensa ranskalaiset sen sijaan olivat kuivia ja palaneen oloisia, mutta hampurilainenhan tässä pääosassa oli. Joka tapauksessa listalta löytyy niin paljon mielenkiintoista kokeiltavaa että aion kyllä ottaa tehtäväkseni testata useampiakin annoksia. Jälkiruuaksi otin Mövenpickin valkosuklaajäätelöä vadelmakastikkeella.

Flamesta lähdettiin kohti Keskustoria ja vappuhulinaa.



Naapurit olivat liikenteessä lastenvaunujen kanssa ja kulku täpötäydellä torilla oli kuitenkin hieman turhauttavaa joten vapputorikierros jäi lyhyeksi.

Tammikuussa UFF:ista ostamani pitkä nahkatakki pääsi tänään ensi kertaa käyttöön. Epäilin silloin että puolihuolimattomasti eurolla ostamani asuste ei tulisi kovin ahkeraan käyttöön, mikä edelleenkin varmaan pitää paikkansa, mutta sopi mielestäni päivän asukokonaisuuteen kuitenkin ihan kivasti. Kovin pitkään toivottavasti nahkatakkikelejä ei enää ole, mutta tästä päivästä rohkaistuneena tulen pukemaan sen vielä monta kertaa päälleni.

Blogi täyttää ylihuomenna puoli vuotta, ja 10000 ladatun sivun määrä tuli tänään täyteen. Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet seikkailuitani lukea! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.