maanantai 7. toukokuuta 2012

Kiertokirjehässäkkää

Piru vie!

Patrik meni heittään mulle tälläsen haasteen missä pitäs kertoo 11 asiaa itsestään ja mä oon ihan toivottoman huono tämmösissä. Mut olen kuitenkin herrasmies joten suostuin vastaamaan tähän :)


1. Mitä söit viimeksi? Söin viimeksi donitsin kahvin kanssa, paitsi jos lasketaan että juuri tätä kirjoittaessani syön suklaatuuttia :)


2. Mikä on bravuurisi keittiössä? Olis kiva sanoa jauhelihakastike, koska vähän haisten täytyy sanoa että en ole missään syönyt yhtä hyvää jauhelihakastiketta kuin itse tekemäni, mutta sitä ei kai bravuuriksi oikein voi sanoa koska se ei ole kovin erikoinen ruoka. Toinen kiinnostuksen kohteni on tehdä erilaisia intialaistyyppisiä ruokia silloin kun jaksan, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan vastaan tähän katkarapuleivän. Olen tehnyt niistä useita eri versioita, mutta hieman varioiden juuri tuo linkittämäni reseptin mukainen annos on mielestäni onnistunein.


3. Mikä on sinun kesän 2012 luottokledju? Tässä heti ensimmäinen kysymys johon en pysty vastaamaan. Puen kuitenkin päälle ihan fiiliksen mukaan enkä varsinaisesti käytä mitään tiettyä vaatetta enemmän kuin toista. Perusasuni on aina kuitenkin t-paita, farkut ja tennarit. Ainoastaan värit, printit ja kuosit vaihtuvat. Enpä usko että tänäkään vuonna mikään vaate onnistuu saamaan multa luottoleimaa.


4. Mikä on kesän hittibiisi soittimessasi? Kesäbiisin ei tarvitse olla välttämättä uusi biisi, mutta siihen liittyy joitakin fiiliksiä jotka tekevät siitä ehdottoman hyvän. Toisaalta juuri nämä yhden asian nimeämiset ovat mulle lähes mahdottomia, koska kuitenkin kuuntelen paljon erilaista musiikkia ja käytännössä puistossa soi eniten juuri kaikki hauskat ja rennot renkutukset. Toisaalta joskus vanhaa suomipunkkia.

Voisin tähänkin listata ties kuinka paljon eri biisejä, mutta loppujen lopuksi on yksi genre ylitse muiden mitä tulee kesäbiiseihin ja se on italo disco. Niinpä tänäkin kesänä mm. tämä soi soittimessani. Tai jos tämä ei ole hitti niin mikä on? :)





5. Suosikki drinkkisi? Tähän on helppo vastata. Juon harvoin drinkkejä mutta Gin Tonic on ylivoimainen.


6. Mitä ikävöit? Shopaholic Crazy Cat Ladyä.


7. Kuvaile tyyliäsi? Mulla ei ole yhtä tiettyä tyyliä, farkut, tennarit ja t-paita on se mitä mun päällä yleisimmin näkee. Pukeudun kivan näköisiin vaatteisiin ja tyylini muotoutuu enemmän niiden vaatteiden kautta joihin kaupassa ihastun.


8. Nahkatakki vai farkkutakki? Nahkatakki.


9. Minne matkustat seuraavaksi? Jos kyse on ulkomaille matkustamisesta, niin kesälomalla Budapestiin.


10. Mikä sai sinut suuttumaan viimeksi? Eräs nipo naapuri.


11. Kuka on tyyli-ikonisi? Don't have any. Yleisesti ihailen 80-luvun muotia.


Itse en viitsi häiritä yhtätoista ihmistä, enkä toisaalta keksisi kuitenkaan edes kysymyksiä joten jätetään tämä tähän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.