sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesä on täällä!

Suunnitelmat menivät tosiaan kertaheitolla uusiksi kun Suomi selvitti tiensä välieriin. Olin todellakin varma että Leijonat onnistuvat viemään voiton Venäjältä, mutta tälläpä kertaa joukkue olikin löytänyt joukkuepelin mikä ei aina ole itsestään selvää kun Venäjän yksilösuorittajista on kysymys. No, nyt kävi näin ja kohta alkaa pronssiottelu.



Pelistä johtuen en ehtinytkään kuin käydä vain yhdessä Ravintolapäivän pisteessä, eli Chef Santerin grillillä jossa oli tarjolla kaikenlaista makkaraa ja vegaanista paellaa.



Itse otin Piatto Di Makkaran, tosin vaihtaen Tapolan mustan (josta en pidä) toiseen juustomakkaraan. Varsin kelvollinen annos ja ennen kaikkea täyttävä. Hyvä että jaksoin kaiken syödä, mutta samalla se oli myös aamiainen sillä en ollut kotona syönyt kuin muutaman palan suklaata ja mukin kahvia.



Sieltä lähdin koti Jack The Roosteria jonne oltiin päätetty mennä peliä katsomaan. Takahuoneessa oli iso screeni ja ainoa miinus tuli oikeastaan siitä että Roosterissa ei maksukanavia näkynyt ja pelin selosti Mika Saukkonen. Surkeasta häviöstä mieli ei ollut matalalla kun kädessä oli karpaloänkerö (karpalolonkero ja appelsiinimehu) ja muutenkin edulliset kantisbisset. Ensi perjantaina olisikin tarkoitus mennä Roosterin synttäreille jonne sain kutsun.



Peli päättyi Venäjän ylivoimaiseen 6-2 voittoon ja tämän hetken maailman parhain jääkiekkoilija Yevgeni Malkin teki pelissä hattutempun. Kentälle viskottiin hurja määrä lippalakkeja, lätsiä ja stetsoneita joka pitkitti pelin jatkumista hetken.



Koska ilma oli todella lämmin ja kesäinen, pelin päätyttyä haettiin lisää juotavaa ja suunnattiin Näsinpuistoon "piknikille". Harmi että tilanne tuli ex-tempore eikä mulla ollut mukana uusia kaiuttimia :) Onneksi vielä ehtii hyvin!

2 kommenttia:

  1. Diggasin tosi paljon siita jalkimmaisesta pelista tanaan. Mun piti jopa kayda tykkaamassa Malkinista Facebookissa - nyt tykkaan siella jo kahdesta jaakiekkoilijasta (tosin toinen oli mun entinen luokkakaveri koko peruskoulun ja tykkaan siita puhtaasti velvollisuudentunnosta).

    Ihanat kelit siella muuten, taalla oli tanaan kans aurinkoista aamupaivasta jonkin aikaa, mutta muuten on satanut ja ollut kylma. Puistokaljottelua on "hieman" ikava, olisipa taallakin puistokulttuuria..

    VastaaPoista
  2. Aijaa? Eiks ihmiset siellä hengaile puistoissa muuten kuin ulkoilemassa? Pubikulttuuri kukoistaa?

    No mä kyllä tiesin et Venäjä voittaa mut silti kannatin Slovakiaa periaatteesta. Eipä siitä oikeesti oo apua kun vastapuolella on vähintään yksi maailman paras pelaaja.

    No nyt on kisat ohi eikä tarvi taas miettiä liiemmin lätkää ennen Olympialaisia.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.