tiistai 15. toukokuuta 2012

Länsirintamalta ei mitään uutta

Lätkää on tullu katottua ja mässäiltyä.



Suomi otti kyllä huolella turpiin USA:lta sunnuntaina, vieläkin tekee kipeää, eikä voitto Kazakstanista sitä paljoa parantanut. Pelitaidot kun on olleet kuitenkin viimeisissä hukassa. Kuittailkaa sitten jos Suomi selvittää puolivälierät USA:a vastaan.

Sauna on päällä ja Sveitsillä on tosin vielä pieni mahdollisuus nostaa Slovakia Suomen puolivälierävastukseksi. Odotan mielenkiinnolla, joskin kovin skeptisesti. Muuten olen tosiaan vaan käynyt töissä ja ollut kotona.

Mutta olipa tänään todella paskin työpäivä miesmuistiin, sponsored by Elisa. Elisan pitäisi tarjota elämyksiä ja ne olivat tänään todellakin kaukana. Normaalityöhöni ei kuulu asiakaspalvelua puhelimitse mutta tänään tuurasimme firman puhelinasiakaspalvelua koulutuksen ajan. No ei siinä vielä mitään, mutta Elisan linjat ja sovellus jota käytämme, olivat jälleen ties kuinka monetta sataa kertaa paskana ja tuuraus tapahtui kännyköillä ilman muuta mahdollisuutta ottaa breikkiä kuin ottamalla virrat puhelimesta. Puhelin soi kuitenkin jatkuvalla syötöllä. Kotiin päästyäni kalja auki ja Slovakia-Ranska peliä. Helpotti :)

Tässä kooste eilisen ja tämän päivän asuista. Eilen päällä Forever 21 paita ja Crockerin farkut, tänään Shiroi Nekon paita ja H&M:n farkut.







Huomenna työpäivä, sitten yksi vapaapäivä ja tarkoitus olisi mennä syömään ja sitten leffaan. Ensi-illassa on Sascha Baron Cohenin 'Diktaattori' joka on ns. must-see, sillä aiemmatkin elokuvat olleet varsin kelvokasta viihdettä.

5 kommenttia:

  1. Voi kettu, mun alko tekee miel tsipsii ja dippii.

    VastaaPoista
  2. Aina sitä mitä ei oo :P Sul on suklaata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No söin pari palaa ja alko ällöttää. Nyt tekee miel suolast. :D

      Poista
  3. Onpa mukava välillä lukea miestenkin blogeja vaihteeksi ja tässä blogissa on kivan rento fiilis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla että miellyttää. Tää on vähän kuin päiväkirja mulle :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.