sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kiekkotunnelmia

Eilen ei ollu Suomen peliä, mutta istuin enemmän on-off katsomassa sekä Sveitsi-Kazakstan ja Latvia-Venäjä pelejä. Lähinnä sen vuoksi että näkisi miten tulevat vastustajat pelaavat. Sveitsihän kohdataan jo seuraavana, ylihuomenna tiistaina.

Sen sijaan illalla toistettiin samaa kaavaa kuin edellisenä iltana, kisakatsomo kaverin kanssa USA-Kanada ja Ruotsi-Tsekki peliin. Tein kisaevääksi pitsaa ja pistin saunan taas päälle.



USA-Kanada peli oli huikea jännitysnäytelmä, ja ei pelkästään sen vuoksi että sen selosti Mertaranta. Peli oli täydellistä USA:n hallintaa, mutta Kanada löi häkkiin jokaisesta tilanteesta. Se ei tosin riittänyt vaan USA rankaisi jatkoajalla ylivoimamaalin ja voitti näin Kanadan ensi kerran 11 vuoteen. Kanadahan taas on vastassa ensi perjantaina, joten kylmää kyytiä näillä näkymin on luvassa.



Äsken juuri päättyi Suomen peli Slovakiaa vastaan ja vaikka tämäkin peli voitettiin yhden ensimmäisessä erässä tehdyn maalin avulla, kyllä pelin pitää vielä tästäkin parantua perjantaihin mennessä. En usko että Sveitsi tiistaina kuitenkaan on mikään liian paha vastus mutta voitto Kanadasta tuntuu siitäkin huolimatta epätodennäköiseltä että USA onnistuikin.

En muistanut kertoa että perjantaina postissa tuli dvd-tilaus CDON:ista ja itselleni tilasin tuon 70-80 luvun taitteen Konna ja Koukku-trilogian. Olen leffat nähnyt useampaan kertaan, ja ensi kerran penskana kyllä huumori puri todella kovaa. Tässä elokuvasarjassa Burt Reynolds on Konna, ja pistää kunnolla kampoihin pikkukaupungin sheriffille ja hänen pojalleen, apulaissheriffille.

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi mitka evaat! Ma aion niin pitaa jonkinlaisen kisakatsomon kans tassa jonain iltana jos sais jotain (suomalaista) kaveria kylaan.

    Oli vahan vaisu toi slovakia-peli, mutta jo hieman parempaa vetoa kuin se valkovenajaa vastaan pelattu. Viime vuonna muistaakseni myos peli alkoi vaisusti, ehka se tasta. Onnistuin loytamaan ton pelin netista Mertarannan selostuksella kans ja kylla on ihan eri fiilis kun Mertaranta selostaa verrattuna muihin - esim. Youtubessa kaikki suomen pelit on selostanut joku kuivahko germaani, joka kuulostaa silta, etta jaakiekon katsominen on just ehka tylsinta koko maailmassa. Ois ees joku eksentrinen jenkkiselostaja!

    VastaaPoista
  2. Oho! Aika yllättävää et näkyy Mertsin selostamana vielä. Islannissa oleva kaveri kattelee YouTuben kautta, täällähän ne on blokattu et ei pysty kattoon ilmaseks. Se varmaan riemulla vaihtais kans Mertsiin jos tietäs sen osotteen :)

    Ja joo, vaisuja pelejä sillai mut vaan voitot kuitenkin merkitsee. Uskoisin et vasta Kanadalta tulee turpaan kuitenkin.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.