keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Hiljasta on

Oon hiukan tylsä näin MM-kisojen aikaan kun en juuri liiku kotoa mihinkään ja katon vaan lätkää, joten paljoa ei oo kerrottavaakaan :) Alkaa olla jo ikävä Café Europaa kun sinnekään ei ole pitkään aikaan ehtinyt. Onneksi lauantaina ei tule Suomen pelejä ja pääsee kaupungille.

Kyllähän mä muidenkin maiden pelejä seurailen aina välillä mutta lauantaina on vaan todella paljon hyviä syitä lähtee kaupunkiin. Museoiden Yö nimittäin on silloin ja sen yhteydessä vielä Vapriikissa Designtori! Tarkoitus olisi ainakin käydä Lenin-museossa, TR1:ssä, Werstaalla ja Vapriikissa.



Yritin viime sunnuntaina toteuttaa tätä aamiaisideaa täytetystä croissantista käyttämällä pakastecroissantteja, mutta se ei silloin oikein onnistunut joten nappasin maanantai-iltana Stockan herkusta tämän valmiin croissantin ja täytin sen Philadelphia-tuorejuustolla, kalkkunaleikkeellä ja kurkulla.

Eilen tulikin sitten Suomi-Sveitsi peli ja vaikka se olikin hirveää Sveitsin hallintaa alkuun, Suomi alkoi vakuuttaa pelin edetessä. Kisastudio oli taas pystyssä, saunottiin ja kaljoiteltiin.



Mertaranta on mulle puolet pelistä, ja vaikka nyt kisojen aikaan Mertsiä on kritisoitu (lähinnä työpaikalla) siitä että jutut menee välillä vähän överiksi, niin mulle se on tuttu juttu eikä mun mielestä selostuksissa oo yhtään mitään normaalista poikkeavaa. Antsan takiahan mä tän Canal+ Totalin otinkin.

Tänään alkuillasta katselin todella huonon elokuvan, Piraijan. No, tulipa katsottua mutta ei sitä kenellekään voi suositella :D



Tänään ei oo tullu liikuttua työpäivän jälkeen mihinkään. Hiukan sivusilmällä katsellut jotain yhdentekeviä pelejä ja kohta alkaa Kanada-Sveitsi. Päällä on Pull & Bearin farkut ja JC:n tanktoppi.



Työmatkalla päälle löytyi UFF:ista löytämäni Riverin farkkupaita, Topmanin espadrillot ja Forever 21:n nahkatakki.

Ensi viikolla aukeaa myös jo pitkään odottamani Eurooppalainen ruokatori. Tämähän oli menestys viime vuonna, ja kävin kummallakin kerralla, ensin Keskustorilla ja sitten Hämeenpuistossa. Hämeenpuiston ystävät ovat tehneet hienoa työtä järjestelemällä yhdessä Tampereen hienoimmista kaupunkipuistoalueista erilaisia aktiviteettejä jo vuosia.

2 kommenttia:

  1. Hey yo, tylsää tai ei niin pakko antaa hyvää palautetta blogistasi. Juuri Tampereelle muuttaneelle tämä avaa hyviä näkökulmia Tampereesta! Onhan tämä kuitenkin ihan sympaattinen kaupunki vaikka pieni onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Mä rakastan kotikaupunkiani joten jatkossakin on kyl kaikenlaista vinkkiä tiedossa!

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.