perjantai 4. toukokuuta 2012

Suomi-Valko-Venäjä 1-0

Näin se meni, niinkun pitikin.

Jotain kritiikkiä kuulin Suomen pelistä, mutta mun mielestä peli oli todella loistavaa. Ainoa ongelma oli V-Venäjän loistava maalivahti ja puolustus. Kovalille kertyi 37 torjuntaa kun suomen Kari 'Kärppä' Lehtoselle vain 21. Kyllä sekin jotakin kertoo.



Alkuillasta soitin tilauksen Hookiin ja tilasin kunnon setit siipiä meille kisaevääksi. Oluet olivat kylmässä jo omasta takaa.



Ja ai että miten hyviä ne olivatkaan. Nuo nuoremmat vain jaksavat mättää, itsellä jäi suurinpiirtein puolet syömättä :) Itselläni oli vielä valkosipulidippi mukana. Parempaa valkosipulidippiä kuin Hookissa, en tiedä olevankaan.



Fostersia oli kolpakossa, ja ensimmäiset kolpakot pakkasessa. En erityisemmin tykkää Fostersista hanassa, ja sitä tuntuu nykyään lähes jokaisessa ruokapaikassa olevan, mutta tölkistä se maistuu huomattavasti paremmalle. Tiedä mistä sitten johtuu.





Suomi siis voitti pelin 1-0, ja tässä Suomi oli juuri tehnyt maalin. Kannattajat tuulettavat armottomasti. Hieno peli kokonaisuudessaan. Tilaisuuksia oli paljon, mutta kilpi oli liian vahva. Valko-Venäjän maalivahti on kuitenkin yksi kisojen parhaista.



Olut maistui, kyllä se on iso osa kisoja. Ja vaikka tämän päivän pelin sai ilmaiskanavallakin kuulla Mertarannan selostamana, niin tieto että näkee kaikki muutkin pelit Mertsin selostamana, vain tuo hienoa fiilistä koko kisoja kohtaan. Mun mielestäni Mertsi on puolet jääkiekon MM-kisoista.



Toisella erätauolla lähdettiin saunaan. Kuumuus vaatii tietysti tasapainoa, pelkkä olut ei riitä, ja ulkoilma teki terää. Matsin jälkeen jatkettiin. Kaiken kaikkiaan mahtava ilta, ainoastaan yksi asia elämässäni olisi voinut olla paremmin, mutta sen tietävät vain ne jotka tietävät :)

Huomenna jatkuvat kisat, Suomi tosin pelaa vasta sunnuntaina. Sitä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Pelieväät kohillaan! Tänään toivois vähän maalirikkaampaa matsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveet ei toteutunu :) Ja kyllä mäkin alan taipuun siihen et kyllä niitä maaleja pitäs alkaa enemmän tekeen, ens perjantaina tulee muuten kunnolla turpaan. Sitä ennen kyllä uskon et Sveitsiä ja Ranskaa vastaan niitäkin nähdään.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.