sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Tapahtumapaikkojen huippu

Vaikka Tornihotelli tarjoaa Tampereella laadukasta majoitusta ja hyvää ruokaa täysin uudella tasolla ihan vain yksityisille, on se kunnostautunut kuitenkin erityisen hyvin kokouspaikkana. Kuten mainitsin edellisessä postauksessa, entisten veturitallien toinen pääty on pyhitetty kokonaan kongressikeskukselle.

Tallien alakerrassa on neljä suurta ja yksi vieläkin suurempi tila, joista jokainen on kaavan mukaan nimetty rautatieteeman mukaisesti. Tilat kulkevat nimillä Raide 1-5 ja lisäksi tallien yläkerrassa on vielä pienempiä kokoustiloja. Kaikenkaikkiaan vanhassa veturitallissa on 10 kokoustilaa, joissa on neliöitä yhteensä 1250 ja maksimissaan noin 1600 asiakaspaikkaa. Alakerran salit ovat yhdisteltävissä nimittäin kaikki viisi jopa yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin tilaa on mahdollista järjestää todella suuriinkin tapahtumiin. Pelkästään alakerran tilassa on mahdollista järjestää 1000 hengen tapahtumia, jopa keikkoja. Olin itseasiassa yllättynyt, miten suuri tämä veturitalli sisältä oikeastaan onkaan, ulkoapäin se ei näytä lainkaan niin suurelta, mutta toisaalta, onhan niihin täytynyt mahtua aikanaan suuria vetureitakin sisälle. Lisäksi tälläinen vanha halli, teollinen tila kiehtoo allekirjoittanutta suunnattomasti. Alakerran vanhoissa halleissa oli upea tunnelma.

Näiden kokoustilojen lisäksi hotellin uudessa osassa on sielläkin vielä kolme kokoustilaa, Puisto, Koski ja Tammi, jotka on kaikki sisustettu teeman mukaisesti. Nämä tilat ovat erityisesti pienempiä palavereja varten, kun taas Paja Kongressi palvelee jo hieman isompaa tarvetta.Kaikkein merkittävin ja omasta mielestäni innovatiivisin juttu Tornissa on kuitenkin Visio Klubi, josta ohimennen mainitsin jo keskiviikon postauksessa. Kyseessä on yleinen tila hotellin 17. kerroksessa, jonne pääsevät sekä kaikki Up -huoneiden ja sviittien asiakkaat, mutta josta muidenkin, kuin hotellivieraiden on myös mahdollista vuokrata itselleen työskentelytilaa joko yhdeksi päiväksi, viikoksi tai jopa kuukaudeksi. Visio -passi maksaa yhdeltä päivältä 50€, viikolta 150€ ja kuukaudelta 500€ ja se sisältää myös muiden hotellipalveluiden rajattoman käytön voimassaoloaikanaan.

Eli käytännössä tällä hintaa saat Visio Klubilta paikan, voit istua sohvalla, tai työskentelyyn tarkoitetulla työpisteellä, Klubilla on verkkopistokkeet läppäreille ja hotellissa luonnollisesti langaton netti. Lisäksi Visio -passin hinta on kokonaisuudessaan hyvitettävää hotellirahaa, eli maksaessasi 50€ ostatkin oikeasti lahjakortin itsellesi, jonka voit käyttää vaikkapa missä tahansa hotellin ravintolassa syömiseen. Tavallaan Visio Klubi on siis ilmainen etu, jonka saa sijoittamalla muihin hotellin palveluihin.

Tila toimii kuitenkin siis myös ylemmissä kerroksissa majoittuvien hotellivieraiden kirjastona, ja hotellin teeman mukaisesti siellä on tunnettujen ja hieman tuntemattomampienkin tamperelaisten kirjailijoiden teoksia luettavissa. Tai tietenkin mukavissa nojatuoleissa voi vain istua ja ihailla Tampereen maisemia korkeuksista käsin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.