maanantai 22. joulukuuta 2014

Tanssiinkutsu

Vuoden lyhyimmän päivän, ja sen, että aurinko on edes näyttäytynyt lyhyen hetken kahtena päivänä peräkkäin, kunniaksi tämä fiiliksiä nostattava tanssimusiikkipostaus. Tästä lähdetään kesää kohti!

Kulunut vuosi on ollut musiikillisesti melko hajanainen, ja vaikka hyviä biisejä on julkaistu, paistaa levykokonaisuuksien osalta kuitenkin lievä pettymys. Tietysti niitä hyviä albumeitakin on ilmestynyt, mutta jotenkin vähemmän, kuin aiempina vuosina. Niinpä saa nähdä, saanko rakennettua vuoden loppuun mennessä minkäänlaista jo blogin alusta lähtien perinteeksi muodostunutta vuoden parhaiden levyjen koontia.

Mutta oon taas keräillyt listaa uusista kovista tanssiraidoista sitten edellisen housemusiikkipostauksen, enkä olisi uskonut, että jo näin pian löytyy jotain vieläkin kovempaa, mitä tuossa mainitut parhaat kappaleet olivat. Mutta niin vain kävi, että tuossa reilu kuukausi sitten bongasin ensimmäistä kertaa tuon Bristolista lähtöisin olevan tuottajakaksikko Blonden 'I Loved You' raidan Rico Tubbsinakin tunnetun DJ Riku Pentin Facebook -seinältä, ja voi herranjestas mikä kädetilmaankaikkiontässämaailmaonaukijustmulle hehkutus se onkaan! Ollut pakko kuunnella sitä aika paljon tässä, enkä vain saa tarpeekseni. Voi kunpa sitä pääsisi tanssimaankin. Uutena löytönä myös toinen brittiduo, Lontoosta käsin vokaalihousea puskeva Eli & Fur toimii loistavasti, Spotifystä löytyy vieläkin enemmän matskua. Jälkimmäiset levyttävät puoliksi suomalaisomisteiselle Anjuna Beatsille.

Pari biisiä on myös tullut bongattua Hang The DJ! -soittolistalta, jollaisia mun paikallisen klubin DJ:t alkoivat julkaista tänä syksynä, mutta esimerkiksi The 2 Bearsin raitoja oli jo tullut kuunneltua jo aiemminkin. Heiltä itseasiassa on ilmestynyt tänä syksynä uusi levykin, joka oli aiemmin mennyt itseltäni taas aivan ohitse, mutta 'The Night Is Young' löytyy sekin Spotifystä.

Belle and Sebastianin uudesta popimmasta sävystä on tullut jonkin verran kritiikkiä, mutta itselleni sekin toimii varauksetta. Kova biisi, ja ehkäpä sen vuoksi, että mulla ei ole mitään hardcorefanitushistoriaa bändin kanssa entuudestaan, en sillä lailla osaa dissatakaan.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.